Нищо не се е случило, освен че сме се класирали

...
Нищо не се е случило, освен че сме се класирали
Коментари Харесай

Константин Папазов: Класирахме се, но още нищо не се е случило

Нищо не се е случило, като се изключи че сме се класирали за полуфиналите – разгласи Константин Папазов, треньор на „ Левски Лукойл “. – Днес (б.р. в сряда) нещата станаха по метод, по който да не се срамя, че съм направил тази селекция.
Баскетболистите на „ Левски Лукойл “ победиха при гостуването „ Балкан “ с 96:74 и не престават във финалната четворка от шампионата за купата на България. „ Сините “ изиграха един от най-хубавите си мачове този сезон, макар че не започнаха като любимци. В първия четвъртфинален конфликт столичният отбор загуби с 80:81.
Преди борбата обаче Папазов разкри, че е изнесъл тирада пред тима, може би най-силната в 20-годишната му кариера.
„ Аз съм справедлив -продължи треньорът. – Едно от нещата, с което най-вече превъзхождаме домакините е, че в решителните мачове имаме по-голям опит. Но не желая да играем единствено, когато опре ножът в кокала. “
Двубоят още веднъж бе придружен с ексцесии от страна и на двете агитки. Но полицията се намеси и до съществени произшествия не се стигна.
Наставникът на „ Балкан “ Небойша Видич призна преимуществото на „ Левски Лукойл “. „ Те ни надиграха – разгласи сърбинът. – С подобен % на пукотевица можем да загубим и от надалеч по-слаб тим. Играчите ми не бяха подготвени за война в този мач. “
Същевременно отборът от Ботевград притегли американеца Ламаркъс Рийд, който идва от кипърския „ Керавност “. Но не разгласи кого ще освобождава.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР