Нищо не ни задържа в управлението освен отговорността, че поемайки

...
Нищо не ни задържа в управлението освен отговорността, че поемайки
Коментари Харесай

Борисов: Предстоят ужасни месеци и години за икономиката ни

Нищо не ни задържа в ръководството с изключение на отговорността, че поемайки Българска социалистическа партия ръководството ще счупят страната. Това съобщи Бойко Борисов в послание в профила си във Facebook.

" Винаги съм уважавал всеки един протестиращ, срещал съм се с всички. Сега никой не съблюдава противоепидемичните ограничения. Защо тогава вкарваме ограничавания? Пандемията се развива със страшна мощ, а като че ли сме не запомнили за нея. Никой не съблюдава ограниченията. Защо затваряме нощните клубове и нощните заведения тогава? Няма смисъл. Предстоят ужасни месеци и години за стопанската система. Спад с към 10% на Брутният вътрешен продукт. Доходите ще понижават. Който ще ръководи, ще би трябвало да търси необятен публичен консенсус. С какво подразнихме – през вчерашния ден влязохме там, където са белите страни – няма да банкрутират банки, изсветлихме финансите ", сподели Борисов.

" С какво подразнихме ние през вчерашния ден? С това, че поставихме България, където й е мястото? ", запита министър председателят. 

" Само след месеци ще са изборите. Истински виждам, че Радев не го боли когато се пролива кръв на служители на реда и се хвърлят бомби по тях. Откровено се предизвика. Но потреблението на език на омразата няма да докара до нищо положително за страната ", сподели още министър-председателят.

" Това ли е демокрацията? Ние единствено сме градили. Двойно повече автомагистрали сме построили от Тодор Живков. Затова ли да подадем оставка? С пандемията се справихме най-добре от всички в Европа. Нищо не ни задържа в ръководството с изключение на заплахата, че ще се счупи страната. Оставаме на власт, тъй като опозицията ще счупи страната. Българска социалистическа партия не могат да ръководят, потвърдили са го ", разяснява Борисов. И добави: " Чува се, че по-късно протестиращи се канят да подпалят Партийния дом ".

" Пазете се, не се замеряйте, не проливайте кръв! Вече има ранен служител на реда! А служителите на реда също са хора ", прикани министър председателят. И добави: " Моята глава е дебела, може да я чупите, колкото желаете, само че тези момчета и девойки не са отговорни, те са там за една заплата ". 

Той назова днешният ден триумф за Христо Иванов и Мустафа Карадайъ, тъй като са обвинили ГЕРБ и полицията за протичащото се. назова днешните събития съзнателно псевдо-етническо напрежение.

Включих се единствено с молба: не проливайте кръв. Протестирайте колкото желаете, само че пазете служителите на реда. Оставаме да управляваме единствено тъй като вредите в този момент ще бъдат по-големи, сподели още Борисов.

„ Моля ви, протестирайте колкото желаете, само че пазете се, не проливайте кръв “, прикани министър председателят на фона на третата поредна вечер на митинги с искане за оставка на държавното управление.

" Пазете и служителите на реда. Моята глава е дебела, може да я чупите, колкото желаете, само че тези момчета и девойки не са отговорни, те са там за една заплата ", съобщи Борисов във връзка експанзията против органите на реда предходната вечер. И добави, че се чува, че се готви запалване на някогашния Партиен дом.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР