“Нищо не ни казват, освен че се работи по случая.

...
“Нищо не ни казват, освен че се работи по случая.
Коментари Харесай

Майката на убития Димитър от Цалапица: Нещо се прикрива, много хора са в играта

“Нищо не ни споделят, като се изключи че се работи по случая. Прикрива се нещо, има огромен чадър ”, това сподели по Нова телевизия майката на убития Димитър Малинов от Цалапица. Атанаска Бакалова беше безапелационна, че към случая има още доста незнайни, които към този момент нямат никакво пояснение. Тя разяснява, че схваща, че има загадка на течащото следствие, само че съгласно нея събитията към убийството на сина ѝ са по-сложни.

“Има още хора “в играта ”, разяснява Бакалова.

Тя съобщи също, че не е задоволена, че началникът на полицията в Стамболийски Ангел Керпиев е единствено отхвърлен от поста си, освен това краткотрайно. “Кой пусна близнаците?! ”, попита майката на убития Димитър. Тя съобщи уверено, че двамата братя са може би освен съпричастни, а имат по-сериозно присъединяване в гибелта на сина ѝ. Според Атанаска, те са получили опция да укрият или унищожат улики - облекла и обувки.



В Цалапица не престават митингите с искане за правдивост за Димитър. Организирана е и проява в София. Атанаска Бакалова прикани хората всеобщо да се включат с митинга в столицата. “Правим го за всички, с цел да няма повече плачещи майки. Моето дете към този момент го няма, вършим го за вас! ”, съобщи прочувствено майката на Димитър.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР