Нищо не е вечно. Няма вечен президент, няма вечен началник

...
Нищо не е вечно. Няма вечен президент, няма вечен началник
Коментари Харесай

Данилов за смяната на Залужни: Нищо не е вечно в света

" Нищо не е постоянно. Няма безконечен президент, няма безконечен шеф на нашите въоръжени сили, няма безконечен представител, няма нищо постоянно в света. Животът продължава,няма нищо неприятно в живота от обстоятелството,че едното или другото, както си мисли в този момент президента, ще се сменят. Нищо няма да се случи незабавно. Какви ще са следствията тогава? Да гледаме, да проучваме. Ние живеем в нашата страна, ние би трябвало да носим отговорност за всички процеси, които се случват в нашата страна ".

Това съобщи секретарят на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна Олексий Данилов в коментар на изказването на президента Володимир Зеленски, че се обмисля промяна на главнокомандващия на Въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни, оповестява УНИАН.

Работим с документи, а не с догатки, тъй че ще се разяснява единствено, в случай че ги има, настоя Данилов.
 Гласят Залужни за дипломат във Англия?
Гласят Залужни за дипломат във Англия?

Депутатът от Върховната рада Евгений Шевченко не изключва опцията Залужни да търси и политическа кариера

Припомняме, че спекулациите към поста и бъдещето на

Военното и политическото разтърсване, което се чака скоро в Украйна, няма да окаже въздействие върху връзките ѝ със западните съдружници . Това увери украинският министър на външните работи Дмитро Кулеба.

Президентът Володимир Зеленски съобщи, че о бмисля " рестартиране " посредством промяна на няколко високопоставени чиновници, като рокадите няма да се лимитират единствено до военната сфера. Усилено се спекулира, че ще бъде уволнен.

" Не мисля, че някакви промени в държавното управление могат да повлияят на връзките ни с нашите сътрудници ", означи външният министър на взаимен брифинг в Киев дружно с португалския си сътрудник.
 Зеленски посети фронта в Запорожие, без Залужни
Зеленски посети фронта в Запорожие, без Залужни

Отстраняването на Залужни може да навреди на бойния дух на украинските войски

Той акцентира, че е конституционно право на Зеленски да освободи началника на армията, в случай че сметне това за добре. Никакво разтърсване не би било знак за разделяне във военните старания на Украйна, безапелационен бе Кулеба.

по отношение на провеждането на съвсем двегодишната съветска инвазия в Украйна.

Залужни се е съгласил да напусне като дипломат във Англия . Това съобщи депутатът от Върховната рада Евгений Шевченко.

Според депутата главнокомандващият може да бъде освободен от служба в идните дни. По думите му хората, които отиват посланици в чужбина, отиват в политическа пенсия.

В същото време депутатът отбелязва, че в случай че Залужни не замине за Обединеното кралство, тогава след оставката си той има огромни шансове да реализира триумф в политиката.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР