Нищо не е случайно в този живот, всичко е част

...
Нищо не е случайно в този живот, всичко е част
Коментари Харесай

Подробен годишен хороскоп за 2023 година за всички зодии

Нищо не е инцидентно в този живот, всичко е част от божествения проект на Вселената за всички нас.
Овен – Скъпи Овни, сигурно 2023 е значима година в доста връзки за вас. Един цикъл ще се затвори и ще стартира различен. С Юпитер във вашия знак до май месец, можете да рестартирате с нови хрумвания и планове. Мнозина ще подхващат промяна на местопребиваване, на нова работа, нови вложения, нови промени в разнообразни области на живота. Ако желаете да промените работата си или да извършите скок в кариерата, като се издигнете нагоре, това ще бъде подобаващата година за вас. Планетата на шанса и изобилието ще ви подкрепя. Ще почувствате изключителна мощ в себе си, която ще ви тласка към деяние.
В любовта и в връзките като цяло, тази година също приказва за непоклатимост. В доста случаи най-красивото нещо, което може да се случи, ще бъде да се влюбите, да намерите вярната душа, която да показа живота си с вас. Юпитер, който се намира във вашето звездно небе до май 2023 година демонстрира, че в случай че вие сами поемете юздите на любовта, ще можете да си върнете назад в свои ръце контрола. Свободните представители на знака ще имат доста удобни благоприятни условия да срещнат нови хора.
Вашият шеф Марс ще ви направи по-очарователни, общителни, съблазнителни, даже алтруистични и великодушни, и ще можете елементарно да спечелите сърцето на индивида, който ви притегля, само че също по този начин вие самите ще бъдете ухажвани.
Септември и първите 10 дни на октомври с Марс във Везни, би трябвало да бъдете доста деликатни с всички тези компликации, които могат да основат затруднения в връзките и да се влошат. През този интервал са евентуални по-чести кавги. Трудно ви е да бъдете доминирани от колегата си. Важно е да се стремите към компромис и да разтоварвате вътрешното напрежение със спорт, вместо със разногласия. В същото време по това време необвързаните ги чака прелестен интервал.
Това е година на личностно израстване, година, в която можете да планирате доста неща за бъдещето като брак, партньорство, дете или закупуване на къща за живеене. Не пропилявайте този интервал, в случай че имате някой до себе си, само че правете значими проекти дружно за идващите няколко години.

Телец – Скъпи Телци, 2023 година ще бъде година на смели решения за вас. Уран ще продължава да ви провокира и от време на време да ви принуждава да вършиме промени. В началото на годината в областта на работата ви чакат разнообразни турбуленции и още през януари ще би трябвало да се съгласите с някои нови условия на живот.
През втората половина на годината планетата на изобилието Юпитер ще помогне на мнозина да подобрят материалното си положение. Но интервалите на слънчеви и лунни затъмнения могат да донесат компликации и да провокират промени, които ще накарат Телците да преразгледат връзките си с парите.
От 15 май Юпитер ще влезе във вашия знак, носейки оптимизъм и доста, доста шанс. Това не значи, че всичките ви проблеми ще бъдат решени по вълшебен метод, вие просто ще можете да намерите различни решения на проблемите си и ще възвърнете своята храброст и оптимизъм.
Грижете се за себе си, както физически, по този начин и душевен. Периодите, в които би трябвало да намалите темпото и изключително да слушате тялото и сърцето си, са февруари, юни, юли и август. Комфортът, спокойствието и стабилността са извънредно значими за вас. Вие сте изпълнени с убеденост, само че в това време се характеризирате с висока степен на действителност, постоянно поставяте задачите си по този начин, че да са постижими.
От 17 март до 10 април планетата на любовта и ваш шеф Венера ще обитава в знака Телец. През този интервал ще бъдете необикновено привлекателни. Можете да очаровате някого, който харесвате. През юни ще се занимавате повече с въпроси, свързани с дома и фамилията.
Единствената дисонансна нотка на тази 2023 година ще бъде дългият път на Венера в неуместния знак Лъв заради своята назадничавост. Планетата на пристрастеността ще изиска от вас повече самодейност в сърдечните каузи. Дисонансното планетно деяние ще продължи от началото на юни до началото на октомври.
През тази година ще вземате значими решения, както в персонален, по този начин и в професионален проект. Най-важното е да не се страхувате от смяната, а да се предадете на тази вълна и да видите какво ви е подготвила ориста.

 годишен хороскоп 2023

Близнаци – Скъпи Близнаци, следва дейна и динамична година. 2023 година е година, в която ще имате значими открития и осъзнаване на себе си и ще се опитате да измененията доста метода, по който реагирате на нещата, само че и да преодолеете психическите си спънки, които ви пречат и не ви разрешават да живеете живота си пълноценно и да се развивате. Действайте изобретателно, а не разрушително. Имате огромно ентусиазъм и въображение, тъй че се възползвайте от тях.
Трябва да бъдете деликатни през тази година и да държите очите си отворени на четири, с цел да избягвате клопките, свързани с хора и обстановки в професионалната област, които могат да повлияят отрицателно на кариерата ви.
Уран продължава да минава през вашия дванадесети дом на слънчевия ви хороскоп, като визира основно родените през втората десетдневка. Понякога кипите от вътрешната страна и желаете да разклатите всичко и да започнете изначало.
Излезте от рутината, създавайте нови другарства и се забавлявайте повече. Време е да преживеете още веднъж чувството за неспокойствие, нови благоприятни условия и завършения, с помощта на това, че Юпитер ще е във вашия единадесети дом на другарството, екипи и технологии доникъде на май. Освен, че получавате поддръжка от приятелите си, вие сте новаторски и пионери в концепциите си. Възможно е да започнете да мислите за нови кариерни пътища, само че се пробвайте да не вършиме ходове, които не сте проучили добре и не сте обмислили вероятните обстоятелства. Юпитер в Овен ви дава своята благословия и сили да се движите напред и да укрепвате вашите упоритости и проекти.
Най-голямото предизвикателство ще бъде установяването на баланс сред персоналния и деловия живот. Най-голямата турбуленция през годината ви чака в интервала на затъмненията, от 14 до 28 октомври. Следете страстите си, т.е. не си позволявайте да бъдете импулсивни и безразсъдни.
Съсредоточете се върху същинските си стремежи. Бъдете себе си и не се опасявайте да вършиме промени, които смятате, че в действителност си заслужават. В сферата на любовта ще е много безшумно и умерено. Въпреки това е допустимо да имате няколко сполучливи интервала, когато свободните представители на знака могат да срещнат човек, който може да развълнува сърцето им. Най-добрият късмет за нова обич ще бъде през февруари, август и ноември.

Рак - Скъпи Раци, 2023 година ще бъде година на физическа и духовна мощ за вас. Целта на тази година е да вървите в естетика и баланс на всички равнища в живота си. Много аспекти ще излязат на напред във времето и ще ви занимават интензивно. Годината от една страна носи екстровертност и ще донесе обществени и персонални благоприятни условия, само че въпреки това ще сътвори и условия за интроспекция и съзерцаване.
Щастливият Юпитер доникъде на май е във вашия упорит десети дом на кариерата и ви дава обещание огромно професионално развиване и самопризнание. Може да почувствате, че боговете на шанса ви следват, оферират ви поддръжката си и идват цялостни с обещания за награди и прогрес в кариерата. Може да откриете, че упоритата работа се отплаща в огромна степен. В по-късен интервал е допустимо да измененията целите си във връзка с професионалните си цели, доста е евентуално да измененията и кариерата си.
От края на март до 20 май, когато Марс ще бъде във вашия знак, би трябвало да сте деликатни, тъй като ще би трябвало да се справяте с различия и напрежение в връзките си, както професионални, по този начин и персонални.
Най-важното е да останете в положение на прочувствено задоволство през новата година. Тогава виталният тонус ще бъде задоволително висок. Поддържайте баланс сред работа и свободно време: това ще помогне за поддържане на имунитета и здравето. Може да се докоснете до креативната си страна, защото въображението и вдъхновението ви тласкат да разширите хоризонтите си със познания и дух.
Сатурн от време на време може да ви предизвиква вътрешен ужас, който от своя страна може да докара до прочувствено разграничаване от хора, които са били близки до вас преди. С Плутон, който трансформира сферата на междуличностните връзки, е допустимо да се насочите към избори, които могат да оставят дълготраен отпечатък.
Още при започване на есента, ще имате мощна потребност от многообразие, която ще се пробвате да задоволите с пътувания и създаване на нови връзки. Началото на октомври също се характеризирате с вътрешно безпокойство и малко прибързани дейности, само че по-късно още веднъж ще намерите успокоение.

 годишен хороскоп 2023

Лъв – Скъпи Лъвове, влизате в година, в която ще имате доста работа и ще се появят доста благоприятни условия да демонстрирате уменията си. Въпреки че първите месеци не наподобяват доста обещаващи и даже е допустимо да срещнете проблеми през януари и февруари, през годината ще се появят вълшебен благоприятни условия. Тази година дава обещание да бъде продуктивна и много добра във връзка с приходите ви.
Сатурн откакто премине след 7 март в символ Риби, ще можете да въздъхнете с облекчение, тъй като всичко ще наподобява доста по-лесно за вас! Предстоят позитивни повратни точки, видимо инцидентни събития и огромни благоприятни условия. Някои ще подхващат дълго пътешестване, което носи ново начало в живота.
Юпитер в Овен до 15 май ще ви даде глътки оптимизъм, както и позитивно развиване във връзка с бъдещите ви проекти, а когато влезе в Телец ще видите по какъв начин вашите професионални плодове разцъфтяват. Уран, който продължава престоя си във вашия десети безоблачен дом на упоритостите, усилва склонността ви да нарушавате разпоредбите и да се държите властническо. Старайте се да контролирате страстите си и да не се замесвате в подмолни обстановки.
Нептун остава в Риби и вашият осми безоблачен дом и би трябвало да продължите да бъдете деликатни и тази година, да държите очите си добре отворени, с цел да не попаднете в клопки, свързани с вашите финанси. Сатурн ще продължи да управлява дейностите ви, само че Юпитер е вашият предпазен щит тази година.
Много специфична година чака хората, родени под знака на Лъва. Хороскопът демонстрира благополучие и задоволство освен в работата, само че и в връзките и любовта. Разширете общественият си кръг с нови запознанства. Прекарвайте повече време с другари. Дългосрочният престой на Венера във вашия знак ще ви даде неповторимо и сантиментално лято, изпълнено със занимания и позитивни събития. Едно другарство може да прерасне в дълбока обич.
Тази година е време за промени. 

Дева – Скъпи Деви, 2023 година е изненадващо добра година за вашия зодиакален знак! Новата година идва с положителни вести на всички равнища за вас! Планетарните преноси, които ще се случат през идващите 12 месеца, работят във ваша изгода. Там, където ви е било мъчно до момента, ще стане елементарно, нещата ще се успокоят. Може да започнете да се интересувате от нематериалност или самопознание.
Разбира се, ще има интервали на възходи и падения, само че в живота ви няма да има огромни отрицателни събития. И всяко затруднение, с което се сблъскате, то единствено ще ви помогне да станете по-силни! Не обещавайте повече, в сравнение с можете да извършите, нещо, което сте склонни да вършиме.
2023 година ще се окаже добра година във финансов проект, изключително за тези, които вършат бизнес или имат персонални планове. Юпитер ще минава доникъде на май във вашия осми дом на спестяванията и споделените финансови запаси и ще ви оказва помощ да намерите способи да печелите повече и да инвестирате сполучливо. Възможно е да има смяна в кариерата ви. Сатурн ускорява вродената ви податливост към разбор и перфекционизъм, само че имайте поради, че планетата не носи бързи резултати, а постепенно с труд и старания. Организирайте работата си и изградете нова, по-функционална система.
Много е значимо да избягвате стресови обстановки през новата година, тъй като те могат да ви основат здравословни проблеми. Организирайте живота си по подобен метод, че да имате задоволително време за отмора и възобновяване. Особено през по-студените месеци приемайте витамини.
В връзките ви ще се изисква повече връзка и в случай че желаете нещата да вървят добре, да се научите да изразявате страстите си. 2023 година ще изведе вашите междуличностни връзки на напред във времето, защото наподобява, че ще има допълнения, реорганизации и нови промени в тази област. Може ненадейно да срещнете сродна душа, някой с който да имате идентична житейска философия и нравствен живот. Но не се впускайте в приказки за принцеси и принцове на бял кон.

 годишен хороскоп 2023

Везни – Скъпи Везни, 2023 година ще бъде година на нови начала за вас. За мнозина старите и изтъркани цикли ще се затворят и ще се отворят нови, по-съвместими с вашите потребности и стремежи. Не би трябвало обаче да се поддавате на страховете и несигурността си, а да се борите да намерите изходи и да отворите нови порти, които ще ви провокират да покажете своите гении и капацитет.
Трябва да се справите с доста задания и несъмнено ще би трябвало да преживеете сложни моменти. Много е значимо постоянно да се пазите от разногласия и напрежение в работата. Благодарение на дипломатическите ви умения може да се отворят нови порти за вас от втората половина на годината и да извършите огромни крачки в кариерата си. Преминаването на Плутон във Водолей, въпреки и за малко тази година (от края на март доникъде на юни), ще ви покаже какъв брой е значимо за развиването ви да сте изобретателни и да оставите поле за деяние на въображението си.
2023 ще бъде година, която ще промени вашите цели, само че и метода по който виждате и се справяте с избрани проблеми. Ще ви се открият разнообразни благоприятни условия в професионален и персонален проект. Ще имате опция да се разшири въздействието ви в работата и да обогатите средата си с нови хора. Вашата храброст, съвест и мощ карат другите да ви признават за водач, печелейки авторитет и самопризнание. Дръжте се допустимо най-дискретно и действайте допустимо най-умно и дипломатично.
Поемете отговорност за персоналния си живот. Ако сте човек, който прекалено много се раздава и оставя себе си настрани, време е да промените предавките. Това дестабилизира живота ви. Потърсете салдото. Фокусирайте се върху задачите си и колкото по-позитивни сте, толкоз повече ще постигнете.
Юпитер ще ви насърчи във връзка с връзките и партньорствата, като ви носи благоприятни условия за основаване на съюзи и доближаване до реализирането на вашите фантазии и цели.

Скорпион – Скъпи Скорпиони, годината на Марс ще бъде вашата година. Винаги има нови благоприятни условия, доста порти ще са отворени пред вас. Щастливият Юпитер вкарва въздух във вашите платна и до момента в който се придвижва във вашия шести дом на здравето и работата, той носи убеденост и вяра, работа и пари. Ако към този момент не сте удовлетворени от настоящата си работа, тогава планетата на шанса ще ви води на вярното място в точното време.
През февруари, колкото и да сте в въодушевление да започнете някои неща, е доста мъчно събитията да са във ваша изгода. През март и април ще има борба за позиции и подчертаване, битка за обезпечаване на вашето бъдеще. Нуждата ви да се откроите, да пробиете и да покорите задачите, които сте си сложили, става все по-силна. Това е добър интервал за вас, само че имайте поради, че доста хора към вас ще се пробват да ви спрат и да ви пречат. Финансите ще бъдат нестабилни, създавайки ви понякога главоболия. Помислете дали можете да коригирате разноските, които имате. През втората половина на годината би трябвало да се стабилизирате финансово и във връзка с общите проекти.
Като цяло следва ви прочувствено време през 2023 година. Любовта ви ще бъде още веднъж подложена на тестване от Уран, планетата на измененията и трансформацията. Мнозина биха желали да прекратят връзката си и да тръгнат по нови пътища. Но Венера ви задържа, тъй като към момента има капацитет във връзката ви.
Що се отнася до прочувствените връзки, от вас се чака малко повече самообладание, вървете малко по малко, не насилвайте нещата. Вашият любовен живот става по-зрял и сериозен, когато Сатурн се реалокира през март във вашия пети дом на любовта.
Възможно е даже да срещнете сродната си душа, в случай че още не сте. Срещата с любовта ще извади живота ви от равновесие, само че по най-приятния метод. Ще се чувствате като на седмото небе. Но преди да срещнете сродната си душа, флиртът напролет ще бъде изключително трогателен.

 годишен хороскоп 2023

Стрелец – Скъпи Стрелци, през 2023 година няма да има огромни изненади, само че по тази причина пък ще имате доста по-малки занимателни прекарвания. През година на Марс ненадейно се намират решения на идните проблеми. И с вашия сексапил и добрина можете да постигнете доста. Вашето възприятие за правдивост и екипен дух ще ви отведат надалече. Обърнете внимание на спонтанните музи, те могат да ви отведат надалеч.
През първата половина на годината ще имате огромен триумф, в случай че сте обществена персона, участвате в обществените мрежи или работите в областта на маркетинга и продажбите. Парите ще идват при вас на талази от разнообразни източници. Тъй като приходите ви няма да бъдат предвидими, е добре да се научите да спестявате в интервалите, когато живеете в обилие.
През лятото малко повече може да сте подложени на стрес. От време на време Марс също ще ви лази по нервите, ще прави ви по-нервни, може да спите неприятно и кръвообращението да ви се смущава. Сатурн ви поучава да бъдете по-уважителни и виновни към тялото си. Също по този начин потърсете баланс, когато работата става прекалено много за вас, може би като медитирате, вършиме доста разходки измежду природата, отваряте ръцете си с дланите нагоре и по този метод поглъщате нови сили.
Има възможност тъкмо при започване на новата година да имате среща, която може да промени целия ви живот. През януари Венера ще пътува през вашия информационен бранш, тъй че ще бъдете специалисти в спечелването на сърца. Мнозина ще ви гледат като хипнотизирани, тъй като чарът ви няма да има граници. Планетата на любовта ще ви въодушевява и ще ви предлага поддръжка в любовните въпроси. Просто се отворете за това, което идва. Ако имате към този момент връзка, допустимо е сътрудникът ви да демонстрира признаци на ревнивост, тъй като ще сте като магнит за противоположния пол. Юпитер, планетата на щастието и оптимизма, ще се движи през вашия бранш на пристрастеността и флирта до 15 май, което допуска, че през първата половина на годината ще имате повече любовни срещи.

Козирог – Скъпи Козирози, 2023 дава обещание да бъде година, цялостна с дарове! Междувременно стартирате с прекрасен набор от планети в удобна позиция във вашия знак и по-късно продължавате още по-добре. Важни преноси ще ви дават подобаващи благоприятни условия. Добре е обаче да сте извънредно деликатни, тъй като опциите няма да се видят от пръв взор. Нищо няма да падне наготово от небето. Това ще бъде година, в която ще работите повече от всеки път за фантазиите си.
Началото на годината ще донесе избрани промени в живота ви и под въздействието на Сатурн нещата ще се развият извънредно добре! Чувствате се доста добре и можете да постигнете всичко, което си намислите! Ще има шансове за увеличение на приходите и да подобрите финансовото си състояние. Можете да съберете цяло положение тази година, в случай че вземете верните решения! Пролетта ви чака с известни разноски, само че ще става дума за значими за вас покупки, които може би сте желали от дълго време. Като цяло вниманието се насочва към дома и фамилията.
През пролетните месеци, изключително през април, са вероятни избрани здравословни проблеми, тъй че би било добре да обърнете повече внимание на този аспект. Научете се да бъдете по-нежни със себе си.
2023 е много добра и удобна година за вас, изключително във връзка с персоналния ви живот. Ще преминете през стадий на себеоткриване и ще се насладите на духовната си еволюция. Тази година ще научите значими уроци. Можете да вземете някои значими решения, които ще трансформират траекторията на живота ви.
Очаква ви забавно динамично време в любовен проект. През годината ще се чувствате по този начин, като че ли Купидон ви обсипва със своите любовни стрели, тъй като ще има поредност от сантиментални оферти и срещи, които ще ви карат да се чувствате на седмото небе. Тези, които имат към този момент сериозна връзка, ще могат да изживеят ново възобновление на любовта си.
Правете положително и бъдете признателни за всичко, което сте получили от Вселената.

 годишен хороскоп 2023

Водолей – Скъпи Водолеи, ще се справяте добре в годината на Марс. Получавате доста нови шансове и благоприятни условия. Успехът за вас ще пристигна постепенно, само че несъмнено. Понякога ще бъдете разочаровани, че няма да постигнете задачите си бързо, само че в последна сметка ще сте удовлетворени от постигнатото. Имате всички учредения да сте оптимисти, тъй като 2023 година ще бъде сполучлива за вас. Марс ще бъде благоразположен към вашия зодиакален знак до края на март и ще ви тласка към върхови резултати, които можете да превърнете в пари и триумф.
Когато Юпитер премине на 16 май в Телец, това ще ви помогне да намерите решения на въпроси, свързани с вашите недвижими парцели и вашите близки, както и да създадете още по-добра атмосфера вкъщи си. Сред разновидностите е пренасяне в нов дом или ремонт, покупка или продажба или финансова употреба на фамилен парцел.
В любовните връзки новата година стартира някак скучно за вас. В партньорствата би трябвало да извършите доста, с цел да премахнете досадните и нездравословни привички, които са се промъкнали. Понякога това може даже да ескалира в същинска рецесия във връзката. Нужно е да поработите върху взаимоотношенията и да спрете да приемате нещата, които не желаете, такива, каквито са.
В няколко интервала от годината вашият бранш на дома и фамилията е блокиран от придвижването на ретроградни планети или от въздействието на по-негативни астрологични аспекти, което демонстрира, че ще изпитвате усложнения при изразяването на възприятията си към членовете на фамилията и към колегата си.
Ще спечелите сърцата на близките с огромна лекост и от време на време ще откриете, че си играете с нечии усеща. Не давайте подправени очаквания. Съществуващите взаимоотношения още веднъж получават глътка пресен въздух след няколко леки рецесии. Престоят на Венера в Лъв, а оттова и във вашия дом на взаимоотношенията, ще ви помогне да изживеете едно извънредно чувствено лято, изпълнено със занимателни моменти и композиция от прочувствена естетика и любовна пристрастеност.

Риби – Скъпи Риби, 2023 ще бъде годината на съзнателния избор. Най-уморително ще ви бъде през първото тримесечие - интервал, в който ще би трябвало да се справите с неуместната площ на Марс от знака Близнаци (до 24 март). Планетата на борбеността и ероса, сложена на напред във времето, носи неустановеност, липса на сили, отмалялост.
Годината стартира за вас с назадничав Марс във вашия четвърти безоблачен дом, създавайки напън и напрежение освен в фамилната ви среда, само че също по този начин и в професионалния ви живот. Изискванията ще са доста и ще има моменти, в които ще почувствате, че като Дон Кихот се борите с вятърни мелници. Старайте се да не се поддавате на мързела и апатията.
От началото на март обаче ще получите спомагателен подтик от Сатурн, който се реалокира във вашия знак и ще ви помогне да отрежете сухите клони и да насочите силата си към нещата, които в действителност имат значение. Сатурн от тази позиция за вас има двойно значение. От една страна, това ще ви донесе събития, които ще ви натоварят с спомагателни отговорности и ще ви изморяват. Ще ви подложи на тестване, ще ви донесе доста работа и в това време ще изисква от вас зрялост, съвестност и отговорност и към този момент няма да ви е елементарно. Но въпреки това ще ви помогне да се отървете от всичко, което ви задържа и не ви разрешава да се развивате и ще сътвори пространство за новото. Освен това ще ви помогне да сбъднете фантазиите си, стига да сте отдадени на тях.
Като цяло 2023 година ще бъде позитивна. Всички пътища ще ви изведат до триумфа, в случай че сами не се изключите. Мнозина мечтаят среща с същинска обич и ще я имат, други са предопределени да забогатеят, а трети ще създадат шеметна кариера или ще намерят работа, която харесват. Можете да постигнете всичко, което сте си поискали. Но не би трябвало да разчитате единствено на шанса. Той, несъмнено, няма да ви изостави, само че няма да ви следва сляпо по петите. Вие също би трябвало да положите нужните старания, труд и неизменност. И най-важното е да не се отказвате.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР