Нищо не е приключило. Фактът, че не се договорихме да

...
Нищо не е приключило. Фактът, че не се договорихме да
Коментари Харесай

Премиерът за Северна Македония: Нищо не е приключило ВИДЕО

Нищо не е завършило. Фактът, че не се договорихме да има документално решение на Съвета демонстрира, че голямата част от страните са за европейската вероятност на Република Северна Македония и на Албания, съобщи министър-председателят Бойко Борисов в Брюксел. Премиерът посочи, че е регистрирана голямата работа, свършена от двете страни. „ Нашата поддръжка постоянно са я имали “, безапелационен беше Борисов. „ Да, има боязън от разширение – подобен е разногласието. Но по никакъв метод нито Берлинският развой, нито този развой е завършил нощес “, сподели още министър председателят и добави: „ Всяка от страните има своята логичност, никой не е споделил „ не “, всеки споделя „ добре, само че дано да се приготвят оптимално добре “. Няколко месеца не са безкрайност “. Министър-председателят Борисов означи, че е разговарял с сътрудника си от Република Северна Македония Зоран Заев. „ Свършил е доста работа и има още какво да се направи “, акцентира Борисов. Той подсети, че когато България е направила своя цивилизационен избор, всички политически партии в страната ни са били безапелационни, че това е нашият европейски път.

По отношение на Многогодишната финансова рамка, която европейските водачи следва да разискват, министър-председателят Борисов бърна внимание, че е значимо да не пострадат кохезията и земеделието и да се акцентира повече на нововъведенията и киберсигурността.

На въпрос на медиите по отношение на идния европейски отчет по механизма за съдействие и инспекция за България, министър председателят Борисов съобщи, че е оптимист. „ Изпълнили сме всички рекомендации. Няма нито една дума, по която Брюксел да е желал наше решение и ние да не сме го изпълнили “, съобщи министър-председателят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР