„Нищо не е изгубено, с прагматичен подход може да има

...
„Нищо не е изгубено, с прагматичен подход може да има
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Нищо не е изгубено, с прагматичен подход може да има управление


„ Нищо не е изгубено, с прагматичен метод може да има обикновено ръководство “, сподели Тошко Йорданов от „ ИТН “. В същото време той добави, че това значи Кирил Петков и Асен Василев да не вземат участие в идващия кабинет.

„ Хубавото на третия мандат е, че той се връчва на парламентарната група, а не на претендент за министър председател. Отива се на диалози с отворени благоприятни условия. Включително министър председателят, който и да е той, може да бъде контрактуван на съответните диалози сред политическите партии, а не като Политическа партия да излязат с недопустим министър-председател. Той би трябвало да се излъчи след диалози, а не измежду авансово заявяване “, разясни Тошко Йорданов.

Той разгласи, че е рано да отговори на въпроса дали изискване за поддръжка на кабинет е „ ИТН “ да резервира министрите си от кабинета „ Петков “ - Гроздан Караджов на районното развиване, Теодора Генчовска на външните работи и Александър Николов на енергетиката. Ако има естествен разговор сред четирите партии няма проблем, който да не бъде решен.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР