Нищо не бих искал да коментирам все още, след като

...
Нищо не бих искал да коментирам все още, след като
Коментари Харесай

Христо Шопов с първи коментар пред след ареста

" Нищо не бих желал да разясня към момента, откакто приключат нещата, ще направя изказване. За момента не мога да разясня. Нека да изчакаме малко ". Това сподели артистът Христо Шопов пред " 24 часа " в първия си коментар за медия след ареста.

" Благодаря на " 24 часа ", тъй като всичко написано там е правилно ", сподели още Шопов. Актьорът излезе на независимост против най-леката мярка за неотклонение - подписка. Съдът разгласи, че няма доказателства звездата на българското кино да е насочвал револвер към своята съседка Патриша Тийвс с думите: " ще те гръмна в лицето с револвера ми ".

От два видеоклипа, които самата гражданка на Люксембург е направила, се виждало, че той държи нещо в лявата си ръка. То наподобявало на връзка ключове, чувало се и подрънкване на ключове. Затова съдът разгласи, че може да се направи извод, че артистът не е държал револвер, а ключове. По отношение на втората имитация, също изречена на британски: " ще те убия ", съдът сподели, че тя се чува на клипа, изработен от Патриша.

Тази имитация е изречена в разгара на разгорял се междусъседски спор, изясни съдът.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР