Нищо драматично не е станало. Не би трябвало това да

...
Нищо драматично не е станало. Не би трябвало това да
Коментари Харесай

Любен Дилов-син за графита Локо София : Нищо драматично не е станало

Нищо трагично не е станало. Не би трябвало това да е следващият мотив да си кажем жестоки думи и систематизирания за това каква нация сме и какви хора, защото има всевъзможни българи и такива, които драскат по стените. Това съобщи Любен Дилов - наследник в утринния блок на Българска национална телевизия.

"Японското общество е доста сензитивно към драскането на обществени места и работят доста тежки закони и разпореждания. Трябва да се чете деликатно във външно министерство особеностите и закона за всяка една страна, в която ще пътуваме. Такава информация има и в интернет ", сподели още той.

"Ние българите имаме саморазрушителен инстинкт. Нищо, кой знае какво не е станало. Сега всички стартират да наскърбяват момчетата, че са гадни и елементарни. Трябвало е да бъдат предизвестени, че е неразрешено ", добави по тематиката артистът Александър Дойнов.

"Един футболист писал с монета върху Колизеума. На футболиста акълът му е колкото на театралните служащи. Какво да направи момчето ", приключи Дойнов, като напомни казусът с Благой Георгиев - Благо Джизъса, който надраска Колизеума в Рим с монета.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР