Нищо чудно, че казват: “Колко хора – толкова много мнения.

...
Нищо чудно, че казват: “Колко хора – толкова много мнения.
Коментари Харесай

10 популярни в обществото неща, които много хора изобщо не смятат за готини

Нищо чудно, че споделят: “Колко хора – толкоз доста отзиви. ” Това се отнася за съвсем всеки аспект от живота ни. Често сме склонни да се придържаме към мнението на болшинството, само че има и много противоречиви въпроси. Например, някой има вяра, че зъбите би трябвало да са идеално бели, до момента в който за някой такова съвършенство наподобява просто неестествено. Има доста такива образци.

Огромни изкуствени мигли

Изкуствените мигли се трансфораха в интензивно обсъждана тематика. Нетизените споделят, че карат девойките да наподобяват като кукли Братс в действителен размер.

– Само преди няколко дни видях жена да се разхожда из региона с количка. Седях в колата и се взирах в големите й мигли, които изглеждаха дълги съвсем метър. Стана забавно какво я подтикна към сходни трикове за елементарна разходка из региона.

Твърде дълги изкуствени нокти

Има толкоз доста типове маникюр, че не можете да ги преброите всички. Но доста консуматори обръщат внимание на изкуствените нокти. Те имат вяра, че наподобяват най-малко странни и даже усложняват живота.

– Ноктите на приятелката ми са толкоз дълги, че даже не може да заплати с банковата си карта на паркомата.

Неестествено бели зъби

Някои хора са доста взискателни към грижата за зъбите и с изключение на профилактиката и лекуването вървят на спомагателни процедури.

– Видях реклама за някакъв артикул за избелване на зъби. В последващата сцена зъбите й бяха толкоз неуместно блестящо бели, че бяха много объркващи.

– Работя като ортодонт. Преди процедурата демонстрирам на моите пациенти канара от нюанси и те избират най-белия. Но хората споделят, споделят, че рева доста и желая да получа най-бялата усмивка.

Куп филтри и маски върху фотоси и видеоклипове в обществените мрежи

Отдавна сме привикнали с обстоятелството, че в обществените мрежи, изключително тези, профилирани в фото и видео наличие, доста консуматори редактират своите изображения.

Някои са озадачени за какво да слагат маски върху фотоси на дребни деца. Други не схващат девойки, които употребяват филтри, които ги трансформират до неразбираемост.

– Моят родственик отхвърля да прави фамилни фотоси, в случай че не ги „ подобрим “ по-късно. Някои хора просто не могат да одобряват остаряването си.

Маркови облекла за хората

Марковите артикули не са на ниска цена наслаждение. Мнозина считат, че съществуването на такива неща в дрешника е индикатор за статус.

– Разбирам, че някои хора имат пари, с цел да купуват “хубави ” неща, само че мисля, че такива хора просто обичат да ги пилеят.

– Иронията е, че в действителност богатите хора не обичат да демонстрират благосъстоянието си, облеклото им не бие на очи.

Прикаляване с бронзатори

Много хора обичат да се пекат на слънчевите лъчи на плажа, където тенът “полепва ” от единствено себе си. Но има и такива, които обичат да вършат слънчеви бани в солариум или да ползват специфични артикули.

– Беше на плажа. Там видя жена с кафява кожа, толкоз неестествено загоряла, че бялото на очите й блестеше.

Издуто самочувствие

Няма нищо неприятно в това да си убеден. Понякога обаче тази функционалност става прекомерно забележима и единствено отблъсква другите.

– Има огромна разлика сред естественото самочувствие и несъразмерното самочувствие, което някои хора считат за обикновено.

– Понякога самоувереността се трансформира в егоизъм. Това постоянно го виждам при млади дами, които по този завоалиран метод търсят опция да вършат каквото си желаят.

Вездесъщата мъжка прическа с броколи

Със сигурност всеки има поради прическите, които харесва, и тези, които не би посъветвал никого.

– Казах на племенниците си, че в миналото съм имала такова къдрене. Те не повярваха, тъй като, споделят те, в този момент единствено мъжете вършат такава прическа.

Залепване в обществените мрежи

Съвременният свят е мъчно да си представим без интернет и доста хора прекарват съвсем целия си ден в обществените мрежи. Но за някои непрекъснатото потребление на интернет уеб сайтове, както и съществуването на всички типове абонаменти, единствено отблъскват.

– Други не са толкоз безапелационни и считат, че в случай че някой употребява международната мрежа, с цел да следи вести и друго медийно наличие, то в това няма нищо неприятно.

Напомпани мускули

Разбира се, усетите на всеки са разнообразни. Това изказване важи и за фигурата. Но доста хора означават, че са отблъснати от прекомерно напомпаните мускули при мъжете.

Подути устни

Дебатът дали си коства да подобрите външния си тип благодарение на изкуствени операции не стихва.

– Познавам едно доста красиво момиче, което си уголеми устните. Тя се трансформира от изцяло зашеметяваща в изцяло нелепа единствено за една нощ.

Перфектно тяло

Със сигурност мнозина са мислили по какъв начин да накарат фигурата си да дава отговор на актуалните стандарти за хубост. И хората отиват на разнообразни трикове, от използването на стероиди до хирургични интервенции, които могат да доведат до неприятни последствия и даже да скапват фигурата.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР