Нищо без Господ не може да бъде направено. Ние направихме

...
Нищо без Господ не може да бъде направено. Ние направихме
Коментари Харесай

Борисов от Пловдив: Не може да биете армията на ГЕРБ и нейния предводител

Нищо без Господ не може да бъде направено. Ние направихме доста, а бяхме подлагани на най-големите компроматни тактики. Другите нямат стратегии. Това сподели от Пловдив водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Христо Иванов са пратили десетина деца тука да викат, сподели той. " " Демократична България " отиде да се кланя на Румен Радев. Те всеки ден се оферират на Слави да са патеричка, Движение за права и свободи си шушукат. Днес гледаме --> ", разяснява Борисов.

" Обвиниха ни, че сме строили църкви и манастири, че сме дали заплати на свещениците и ходжите. Аз единствен в света не позволих да се затворят църквите и джамиите. Вярата в Господ и вярата, че нищо неприятно не сме създали. Когато Господ са го предали най-близките, той си е носил кръста. Плюли са го, били са го, мъчили са го, апостолите се заключили, в нашия вид са общинските съветници, и се явили в последния ден. Преди 2 година започнаха да вършат компромати против нас, а армията на ГЕРБ с нейния лидер не може да я биете ", сподели водачът на партията.

" Направиха най-голямата пакост с имунизационния проект. Моля ви, ваксинирайте се, до момента в който има ваксини - най-хубавите имаме. След 2-3 месеца тези ще се провалят ", сподели Борисов.

" При пропорционална изборна система, в случай че водачът на партията не носи отговорност какво значи това. Слави желае да стои в профил, а би трябвало да се носи отговорност с подписа. Ето това е задкулисие, тъй като кой ще ръководи министрите. Как ще ги гледаш в профил. И какво ще е това експертно държавно управление, кой ще е този, който ще носи отговорност и ще взима решения, попита Борисов.

Той подсети, че неговото държавно управление е нараснало двойно учителските заплати, както и са финансирани всички планове. " Пари ще има, единствено че по кое време ще дойдат ", попита Борисов. Хора, които приказват, че са приключили в чужбина, отишъл и източил язовир, уточни той.

Ние издебнахме и той на един язовир трябваше да иде, само че не отиде, разкри водачът на ГЕРБ.

Те ще се скрият, откакто нанесат тежките си провали и отново ние би трябвало да я оправяме. Не желая да съм съдружник с Татяна Дончева, Мая Манолва и така нататък, уточни Борисов.

" Искаха да не създадем държавно управление, с цел да може Радев да ни брули всеки ден, разяснява още той.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/3133642160197166
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР