НИС Петрол ЕООД, развиваща веригата бензиностанции Газпром, даде старт на

...
НИС Петрол ЕООД, развиваща веригата бензиностанции Газпром, даде старт на
Коментари Харесай

"Газпром" даде старт на нова инициатива за безопасно шофиране

НИС Петрол ЕООД, разрастваща веригата бензиностанции Газпром, даде старт на новата си обществена самодейност, ориентирана към по-голямата осведоменост по отношение на заплахите по пътя.

"Струва ли си? " цели да покаже на водачите за какво е значимо да съблюдаваме законите за придвижване по пътищата и какви са следствията, когато подхождаме с неуважение към тях. Генералният шеф на НИС ПЕТРОЛ ЕООД Иван Костадинов показа в изявление за Novini.bg информация, обвързвана с концепцията, сътрудниците, подкрепящи идеята, преференциите за изрядните водачи със златен ваучър, зареждащи в Газпром и бъдещите проекти на една от водещите компании у нас.

В рамките на самодейността на НИС Петрол ще бъде налична и онлайн платформа, съдържаща информация по отношение на броя на потърпевшите при пътнотранспортни катастрофи, размера на санкциите за другите типове нарушавания и всичко, ка саещо водачите и тяхната осведоменост. Активността започва с разпределяне на безвъзмездна осведомителна листовка, в която са застъпени най-честите нарушавания на пътя и плануваните за тях наказания. Брошурата се раздава изцяло гратис и е налична във всички търговски обекти на верига бензиностанции Газпром.

"Днес съвсем няма семейство, което да няма автомобил. Той се е трансформирал в част от живота ни дотолкоз, че даже не се замисляме до момента в който караме. Има доста въпроси, които си задаваме, когато чуем информация за пътни произшествия, при които са ранени или починали хора: пил ли е водачът, бързо ли е карал, спазвали ли са преимуществото си всички участници. Със взаимната акция, инициирана от НИС Петрол ЕООД, разрастваща верига бенциностанции Gazprom Petrol Stations, подкрепена и от Главна дирекция "Национална полиция ", отдел "Пътна полиция " ще се опитаме да си отговорим на още един въпрос: "Струва ли си "?, разяснява присъединяване в самодейността Мария Ботева, контрольор в отдел "Пътна полиция ".

"Струва ли си, поради неспазването на разпоредбите за сигурност и сигурност на придвижването, да пораства броят на починалите и осакатените по пътищата на България? Ние не желаем, заради тази причина, да пораства броят на хората с увреждания – респективно на спортистите параолимпийци! ", показа Илия Лалов, ръководител на Българска параолимпийска асоциация.

По данни на полицията за 2016 година 708 души са изгубили живота си на пътя, а 9 374 са били ранени. За съпоставяне с миналата година, починалите още веднъж са 708, само че ранените – 7 225. Ето за какво Газпром България планува редица интензивности, имащи за цел да покажат на водачите какъв брой рискови могат да бъдат една чаша вино или едноминутен диалог по телефона по време на шофиране.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР