Nintendo представи днес много интересен експеримент, наречен Nintendo Labo -

...
Nintendo представи днес много интересен експеримент, наречен Nintendo Labo -
Коментари Харесай

Nintendo представи Labo - роботизиран експеримент за Switch



Nintendo показа през днешния ден доста забавен опит, наименуван Nintendo Labo - той ще разреши на потребителите на Switch да трансфорат конзолата в един куп роботизирани играчки от картон. " Labo комбинира магията на Nintendo Switch със заниманието от това да създаваш самичък забавни неща ", изяснява компанията на уеб страницата на Labo. Джаджите се строят от картон, като конзолата и контролерите се слагат на основни места, с цел да задвижат инсталацията.

Видеото, което японците пуснаха следобед, демонстрира по какъв начин може да бъде употребен Labo, с цел да контролирате отдалечено роботи или да свирите на електронно пиано. Labo излиза публично на пазара на 20-и април. В продажба ще влязат два комплекта - Variety Kit за 70$ и Robo Kit за 80$. Variety включва две радиоуправляеми коли, рибарска въдица, къща, мотоциклет и пиано. Ето и малко по-детайлно изложение на тези джаджи:

80-доларовият Robot Kit ще разреши на потребителите да построят и ръководят роботизиран костюм с визьор, раница и ръкавици, с цел да управляват робот на екрана на конзолата. И двата комплекта идват с нужните части картон и програмен продукт, само че можете да добавите 10$ за комплект специфични лепенки и стикери, с които да добавите малко характерност към сета.

Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР