Nintendo напоследък много добре капитализира от целия носталгичен порив със

...
Nintendo напоследък много добре капитализира от целия носталгичен порив със
Коментари Харесай

PlayStation Classic Edition може да стане реалност

Nintendo в последно време доста добре капитализира от целия носталгичен ентусиазъм със своите мини NES и SNES конзоли, а в този момент Sony отхвърля да изключи опцията да последва същите стъпки с PlayStation Classic Edition. Говорейки по време на среща в Япония по-рано тази седмица, шефът на Sony Interactive Entertainment Джон Кодера не се ангажира с нищо съответно, въпреки да споделя, че компанията е подготвена да употребява „минали активи“ и че се случват полемики (засега единствено в границите на компанията) какви са методите разновидности да се случи това.
Въпреки видимо позитивните мнения измежду геймърската общественост, заслужава да се означи, че Кодера не удостовери дефинитивно, че PlayStation Classic Edition е в развой на разработка.

Все отново, какво може да има в една такава PlayStation Classic Edition? С подобен разнороден набор от програмен продукт, ще би трябвало да разгледате най-хубавите разновидности от всеки род. Така че мисля, че Final Fantasy VII, Resident Evil 2, Twisted Metal, Metal Gear Solid, Castlevania: Symphony of the Night, Tekken 3, Tomb Raider, Gran Turismo и още дузина хитови заглавия от интервала 1995 – 2000 година

Няколко любимци от PlayStation като серията Spyro the Dragon, игрите Crash Bandicoot и други се появиха на PlayStation 3 и PlayStation Vita. Въпреки това, PlayStation 4 не е виждала доста PS1 портове като цяло. На тяхно място обаче, имаме няколко PlayStation 2 игри, в това число трилогията Jak и Daxter и Twisted Metal Black.

E3 е единствено на няколко седмици, тъй че кой знае? Sony може да разгласи системата за стартиране някъде през 2019 година с вярата да развълнува геймърите. Още по-интересно е, че Sony неотдавна загатна, че не се отхвърля и от пазара на портативни конзоли.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР