Нинова свали политическото си доверие от Валери Жаблянов и най-важната

...
Нинова свали политическото си доверие от Валери Жаблянов и най-важната
Коментари Харесай

Стоян Мирчев: Жаблянов не е действал коректно и отговорно

Нинова смъкна политическото си доверие от Валери Жаблянов и най-важната причина бе отсъствието на сътрудника от асамблеята на ПАСЕ. Той трябваше да предизвести, с цел да изпратим човек на негово място. На асамблеята се обсъждаха значими неща като Истанбулската спогодба.
Проблемът е, че той не е работил правилно. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Стоян Мирчев пред bTV.

Той бе определен за част от изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия на мястото на Валери Жаблянов, който през вчерашния ден бе отхвърлен. С него бяха признати и Весела Лечева, Асен Гагаузов, водачът на младежкото Българска социалистическа партия Николай Бериевски, зам.-шефката на Столичния общински съвет от квотата на алените Милка Христова и депутатите Георги Свиленски и Манол Генов.

" Важно бе да си извадим извод, за какво нямахме триумф на евроизборите. ГЕРБ ни потопиха в едно тресавище от кавги, а нямаше по какъв начин да не е реагираме. Не успяхме да представим това, че има опция на ръководството ", сподели още той.

" Политиката е за рецензиите, не сме там, с цел да се харесваме. И аз съм подлагал на критика Нинова, само че ръководството и не е еднолично ", добави депутатът.

" Не би трябвало да ни питате, за какво ние нямаме пари, които да върнем от партийните дотации, а за какво другите партии имат пари ", разкри Стоян Мирчев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР