Нинова кани Станишев в 12 без 5 преди пленума, гласи

...
Нинова кани Станишев в 12 без 5 преди пленума, гласи
Коментари Харесай

Преглед на вестниците

Нинова кани Станишев в 12 без 5 преди пленума, гласи заглавие на " 24 часа " във връзка идния народен съвет на Българска социалистическа партия, на който би трябвало да бъде избрана евролистата на партията. " Засега президентът на ПЕС не е в листата на лидерката. Ако не се спогодят, пленумът може да я неодобрява ", написа изданието. Според " 24 часа " любимци на Нинова са водачът на " лявото крило в партията Янаки Стоилов, зам.-шефката Деница Златева и депутатът Петър Витанов ", а петото място в листата се пази за проф. Иво Христов. От вестника акцентират, че Стоилов и Христов " са известни с антиевропейските си изявления ".

Искам поддръжка - не етническо напрежение, цитира същият всекидневник думите на служителя в супермаркет Венцислав Иванов. Побоят над него провокира митингите в Габрово. В своя репортаж от вестникът акцентират, че през вчерашния ден " за първи път в митинга се включи " и самият Иванов. Цигани пращат децата си при българи - боязън ги е от нощни погроми, добавя " 24 часа " за обстановката в Габрово. Пред вестника жителят на града Иван Димитров изяснява по какъв начин децата ще останат при шефката му. " Хората имат право да стачкуват, обаче поради едни роми за какво би трябвало да страдат и други ", пита Димитров. " Подавам оставка, в случай че това реши ромския проблем ", цитира изданието кметът на града Таня Христова.

" Катерим Еверест за 40 000 $ ", е челното заглавие на неделния " Телеграф ", обобщаващо инспекция на вестника за идните български експедиции в Хималаите. Изданието акцентира, че най-скъпите солови изкачвания на Еврест могат да доближат и цената от 130 000 $. Четирима българи ще щурмуват три осемхилядника. Вестникът подчертава върху задачата на доктор Атанас Скатов да стане първия веган в света, стъпил на всички 14 осемхилядника.

Сбогуваме се с " Лада ", гласи различен от неделните материали на " Телеграф ". Руският авто производител Авто-ВАЗ ще приключи продажбите в Европейския съюз, като сега моделите им се оферират в България, Германия, Австрия, Литва и Унгария. Причините за изтеглянето от европейския пазар са по-строгите екологични условия, които ще влязат в действие следващата година, добавя изданието.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР