Нинова използва тази оставка, за да предизвика публичен скандал и

...
Нинова използва тази оставка, за да предизвика публичен скандал и
Коментари Харесай

Паскалев: Нинова влезе в отбора на проф. Герджиков |

Нинова употребява тази оставка, с цел да провокира обществен скандал и да се обърне против Румен Радев и е влезнала в тима на проф. Анастас Герджиков, съобщи пред бТВ Костадин Паскалев, член на Националния съвет на Българска социалистическа партия.

" Това дори не е оставка " - с тези думи той разяснява писмото, което водачът на левицата изпрати до партийните структури. Той съобщи, че то няма стойност на оставка, а единствено основава кавги, каквито, съгласно него, има постоянно към избори.

Той съобщи, че водачът на Българска социалистическа партия в оставка употребява случая, с цел да приказва против Румен Радев преди балотажа в неделя. Според него " Нинова е влезнала в тима на проф. Герджиков и цели да разколебае гласоподавателите на Българска социалистическа партия ".

Паскалев добави, че съгласно устава на партията би трябвало в този момент да бъде определен краткотраен ръководител. Както, според чл. 17 от устава на Българска социалистическа партия, при подадена оставка, функциите на ръководителя се поемат от един от зам.-председателите до избора на нов ръководител.

По думите му Нинова се пробва да убие партията, която се е трансформирала в " пленник на личното си его ". Той съобщи, че точно тя е трансформирала Столетницата в партия на статуквото, тъй като по време на протестите народните представители на Българска социалистическа партия останаха в пленарна зала, с цел да пазят кворума на ГЕРБ.

Паскалев сподели още, че е нужна рационализация на партията, в която да влязат младежи. Той счита, че и обществото има потребност от постоянна Българска социалистическа партия, която да бъде балансьор. Според него би трябвало да бъде заменено цялото Изпълнително бюро, а постът на Нинова да бъде завещан от младеж.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР