Нинова: И БЛС потвърди, че предлагаме алтернатива в здравеопазванетоФинансирането на

...
Нинова: И БЛС потвърди, че предлагаме алтернатива в здравеопазванетоФинансирането на
Коментари Харесай

Нинова: И БЛС потвърди, че предлагаме алтернатива в здравеопазването

Нинова: И БЛС удостовери, че предлагаме опция в опазването на здравето
Финансирането на системата, фрагментите и клинични пътеки, вид за демонополизация на НЗОК. Това разискаха през днешния ден Българска социалистическа партия и Управителният съвет на БЛС, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Постоянно се внушава на обществото от ръководещите, че опция няма. Желанието на Българска социалистическа партия е да даде оферти за промени в опазването на здравето. Алтернатива има и диалогът е на масата. Предлагаме различен метод за промени, желаеме консенсус и отзиви, които да предложим в Народното събрание. Това съобщи след срещата с БЛС ръководителят на партията Корнелия Нинова.

В късия брифинг тя акцентира, че за следващ път през последната седмица е чула рецензия от ГЕРБ, че социалистите подлагат на критика, само че не оферират нищо. „ На срещата с БЛС чух от представител на Управителния съвет, че предлагаме нещо съществено във „ Визия за България “. Българска социалистическа партия предлага опция “.

Това е последната среща на Българска социалистическа партия със съсловните организации в бранша. По-късно през днешния ден партията ще внесе в Народното събрание третия избор на съмнение против кабинета „ Борисов 3 “.

От Българския лекарски съюз разясниха, че са останали удовлетворени от срещата. Разговорът е бил градивен и потребен. Председателят на организацията доктор Иван Маджаров отхвърли да разяснява вота с аргумента, че не се мешат в политическите действия. А работата на опозицията е да желае вотове, когато нещо не работи. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР