Нинова е много устата, а аз не мога да надговоря

...
Нинова е много устата, а аз не мога да надговоря
Коментари Харесай

Борисов: Предложението за главен секретар първо ще обсъдя с президента

Нинова е доста устата, а аз не мога да надговоря такава устата жена, по тази причина и не мога да се оженя повторно, пошегува се Борисов

Предложението за нов основен секретар на Министерство на вътрешните работи първо ще обсъдя с президента. Преди каквото и име да се спомене, ще го потърся в комфортно за него време, ще стимулирам кандидатура, ще сложа няколко имена и към този момент тогава ще пристъпим към нужните по закон съгласувателни процедури. Системата има потребност от професионализъм, от успокоение и аз съм уверен, че е и той ще огледа държавнически, сподели Борисов.

" Първо с него ще го обсъдя, с цел да сме сигурни, че когато пуснем координиране, няма да се получи стрес в системата ", добави министър председателят.

" ГЕРБ е партия на практическите дейности, а не на постовете. 6 от 6-те евродепутати на ГЕРБ, макар взетото решение на ЕНП за гласоподаване против Унгария, те гласоподаваха срещу. „ Точка. Всичко друго е голословие, нападки и неистини. Ръководителят на госпожа Нинова, с цялото ми почитание към нея, не я послуша или тя не го послуша. Това не е ли двоен режим – вън да удряш по Унгария, а в България да приказваш, че различен го прави. Единствено евродепутатите на ЕНП и Николай Бареков поддържаха Унгария. А в този момент вие вижте кой е прав и кой е крив ", сподели министър председателят във връзка на нападките на Корнелия Нинова, че министър председателят лъже.

„ Много е устата ", разяснява още той по отношение на Корнелия Нинова. " Аз не мога да надговоря една такава жена, по тази причина и не мога да се оженя повторно. Трудно е да се оправиш с устата жена. Как да го обясня на различен език “, сподели Борисов.

Премиерът дойде през днешния ден в Габрово за откриването на новото дружество за произвеждане на ловно и спортно оръжие. Изграждането на предприятието стартира през месец април предходната година, а инвестицията в строителство и съоръжение е на стойност близо 15 млн. лв.. В откриването вземат участие кметът на Габрово Таня Христова и заместител министър-председателят Томислав Дончев.

Премиерът инспектира и новата черква, издигната напълно с дарения. Досега в нея са вложени 720 хиляди. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР