Нингбо. Мъжкият национален отбор приключи по най-добрия начин участието си

...
Нингбо. Мъжкият национален отбор приключи по най-добрия начин участието си
Коментари Харесай

Спорт: България с чиста победа срещу Аржентина

Нингбо. Мъжкият народен тим завърши по най-хубавия метод присъединяване си в първия спортен уикенд на Волейболната лига на нациите! В китайския град Нингбо отборът ни надигра Аржентина с 3-1 (19-25, 25-19, 25-21, 25-22) и се поздрави с втори триумф в конкуренцията! Далеч от родината, в трети следващ мач, нашите момчета бяха подкрепяни от дребна, само че доста гласовита агитка.
Сблъсъкът предложи доста страсти от първата до последната точка, а „ Българските Лъвове “ отстъпиха в откриващия гейм с 19-25. В идващите три елементи състезателите водени от селекционера Пламен Константинов подвигнаха оборотите и съумяха да стигнат до цялостен поврат, който им обезпечи нови три точки.
Така България завърши шампионата в Нингбо с две победи и една загуба, откакто в първия ден „ Трикольорите “ надиграха домакина Китай с 3-2, а в събота отстъпиха на Съединени американски щати с 1-3.
Във втората седмица от Лигата на нациите конфликтите ще се пренесат в България. От 1 до 3 юни националите ни, водени от Пламен Константинов, ще разчитат на поддръжката на родната аудитория в София. „ Лъвовете “ играят надлежно против Сърбия, Австралия и Русия в столичната „ Арена Армеец “.
От 15 до 17 юни националният тим на България чака гореща поддръжка и от емблематичните почитатели във Варна. Тогава, в зала „ Конгресна “ в Двореца на културата и спорта в морската столица волейболистите ни се изправят против олимпийския първенец Бразилия, Франция и Канада.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР