Нина се родила слаба и болнава, майка й я изоставя

...
Нина се родила слаба и болнава, майка й я изоставя
Коментари Харесай

Как се променил животът на момиче от дом, което унижавали, след като била осиновена

Нина се родила слаба и болнава, майка й я изоставя и тя е изпратена в детски дом от затворен вид.

Не я обичали на никое място и никой, даже в сиропиталището. Когато идвали да избират деца за осиновяване, я затваряли в килера, с цел да не плаши посетителите.

Един ден обаче не запомнили да я затворят и топката, с която си играела, се изтърколила в коридора, тя я последвала и видяла доста красива двойка – жена, облечена в бяло, и мъж, облечен в наследник костюм.

Нина стояла и ги гледала като принц и принцеса. Когато посетителите видяли момичето, те единомислещо споделили, че ще вземат единствено нея.

Нямате визия какъв брой й завиждали всички в сиропиталището. Минало време и момичето се преместило да живее при приемните си родители.

Когато за първи път прекрачила прага на техния дом, тя била сюрпризирана от обзавеждането на къщата, за нея това бил цялостен замък.

Таня и Вальо, това било името на родителите, доста обичали Нина и създали всичко, с цел да излекуват щерка си и да я отгледат като обикновено дете. Усилията им не били напразни. Нина процъфтявала ден след ден и станала чудесна госпожица. ю

Минало време и Нина посетила детския дом, където живяла като дребна. От
„ чудовището “, за което се считала, към този момент нямало диря – тя била чудесна хубавица, която се занимавала с благотворителна активност.

Никой не разпознал в това красиво момиче това неугледно хлапе отпреди години. Реакцията на личния състав на сиропиталището, когато тя им споделила коя е в действителност, не може да се опише с думи.

Затова не хвърляйте камък по някой, който е по-зле облечен от вас, зле обут или наподобява друго от вас. Не забравяйте, че всички сме деца на Господ Бог и няма значение кой по какъв начин наподобява. 

Пазете и ценете възприятието на съчувствие, вярвайте, че това възприятие е доста скъпо в живота ни. Именно то ни прави хора.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР