Нина Петкова изоставила спортният министър в оставка и живее с

...
Нина Петкова изоставила спортният министър в оставка и живее с
Коментари Харесай

Радостин Василев напира за МВР, за да разчиства лични сметки с бившата си съпруга и мъжът до нея

Нина Петкова изоставила спортният министър в оставка и живее с някогашен полицейски началник
Спортният министър в оставка Радостин Василев разгласи, че е изцяло подготвен да поеме ново министерство. Вчера той разгласи, че „ в случай че е в Министерство на вътрешните работи ще почисти мафията “. Напора да се настани в силовото министерство обаче няма нищо общо с упоритостта му да се бори с престъпността, а да си разчисти персоналните сметки с някогашната си брачна половинка и мъжът до нея, оповестява 5gmedia.bg, като се базира на свои източници.

Според чудесно осведомени, от пролетта на тази година Радостин Василев и Нина Петкова са публично разведени и по този начин е завършил 10-годишният им брак, увенчан с раждането на сина им точно на Коледа през 2012 година. Още в края на предходната година атрактивната брюнетка е напуснала фамилния дом в столичния квартал “Витоша ” и е заживяла на фамилни начала с уважавания в полицейските среди някогашен началник на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хадиев

Хаджиев е роден на 13 август 1974 година в Петрич. Завършил е маркетинг и мениджмънт в УНСС, а в системата на Министерство на вътрешните работи влиза през 2001 година като шпионин към столичното Второ РПУ, по-сетне работи в отдел „ Икономическа полиция “, за към година е шеф на Първо районно управление- София, и на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора. На 20 декември 2018 година е назначен за шеф на Столична дирекция на вътрешните работи. На 19 май  2021 година той е  отхвърлен от поста след пускане на неостователна чистка на служебния вътрешен министър Бойко Рашков.

В момента Хаджиев е преназначен като патрулиращ служител на реда на българо-турската граница, което е надалеч под професионалните му качествата и опита, насъбран като полицейски началник. Със сигурност, това предумишлено оскърбление, което първокласният служител на реда философски понася, само че скоро ще завърши.

Нина Петкова пък е трето потомство служител на реда. През януари 2018 година тя става основна героиня в телевизионния филм на БТВ репортерите: „ Нежната полиция. “ Първият еднообразен във семейството е дядо ѝ, който в работел в комендатурата. И тъкмо той положил началото на традицията най-малко един от фамилията да живее под пагон. Баща ѝ е служил над 30 години в пожарната и не е очаквал, че красивата му щерка ще тръгне по техния път.

„ Завърших политология и след това станах редови служител на реда, еднообразен. Работила съм в Охранителна полиция може би към пет години. Там са били най-екстремните ми обстановки, тъй като в никакъв случай не знаеш какво може да те чака в идващия ти патрулиращ ден “, спомня си чаровната полицайка.

Патрулът обаче е единствено краткотрайна спирка за амбициозната тъмнокоса красавица. Докато търси мястото си в системата, минава през работа Контрол на общоопасните средства (звено в МВР) и престъпна полиция. Така става действен служащ в отдела, който проверява крупни афери и банкови измами. ”

При ръководството на кабинета „ Борисов 3 “, Нина Петкова е назначена за заместник-началник на Трето РПУ-София.

„ Изобщо не са правилни изказванията на някои медийни уеб сайтове, че Нина дължи кариерата си на Радостин Василев, който през април 2021 година стана народен представител от „ ИТН “. Нина беше съумяла да построи много постоянна кариера в системата на Министерство на вътрешните работи, надалеч преди брачният партньор й да стартира да се занимава с политика. Лъжа е, че Нина е назначена за полицейски началник след негова защита пред Бойко Рашков, с който са близки като сътрудници в държавното управление на Кирил Петков ”, съобщи пред 5Gmedia някогашен министър на вътрешните работи.

А съграждани на Радостин Василев от Плевен споделят: „ Преди да влезе в политиката, Руди беше прочут като „ мъжът на Нина “. Всичките му неистови старания в този момент са провокирани от упоритостта да се потвърди пред брачната половинка си, въпреки и някогашна брачна половинка. “
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР