Нина Лазарова, която правителството вчера назначи за почетен консул на

...
Нина Лазарова, която правителството вчера назначи за почетен консул на
Коментари Харесай

Скандал! Секретарката на Иво Прокопиев стана консул на Канада у нас


Нина Лазарова, която държавното управление през вчерашния ден назначи за почетен консул на Канада у нас, е секретарка на Иво Прокопиев, заяви за "24 часа " човек от екипа на предприемача. Информацията ни бе доказана от още два самостоятелни източника. Предложението за назначението на Лазарова идва от канадското държавно управление.

Самият Прокопиев заемаше този пост от 2010 година, тъй че той остава в областта на въздействието му, макар че някои медии написаха, че Канада е свалила доверието си от предприемача през 2017 година Тогава стартира делото против него по проблема ЕВН, където той е обвинен дружно с някогашните министри Трайчо Трайков и Симеон Дянков. Всъщност мандатът на Прокопиев е изминал през 2016-а и не е бил подновяван. През 2017-а той за последно се появява на събитие в качеството си на почетен консул на Канада. Малко по-късно му е повдигнато и обвиняване за ЕВН.

От вчерашното известие на държавното управление се схваща, че почетното консулство е било закрито и в този момент се открива още веднъж. На уеб страницата на канадското посолство в Букурещ, което дава отговор и за България, написа, че почетното консулство у нас краткотрайно е прекратило активността си.

Лазарова има опит в консулската активност, защото е пособия на Прокопиев, до момента в който той беше консул, като е изготвяла документи.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР