Нина Добрев се върна към корените си и реши да

...
Нина Добрев се върна към корените си и реши да
Коментари Харесай

Нина Добрев учи Холивуд на български лафове

Нина Добрев се върна към корените си и реши да разпространява българския език или по-точно българския диалект оттатък Океана. Това тя направи във видео на "Венити Феър ", което е част от поредност, в която известни персони изясняват жаргона в родните си места, написа Kanal3.bg

Актрисата наложително обръща внимание, че в България за "да " и за "не " поклащаме глава наопаки от по-голямата част от света. Обръща внимание по какъв начин наподобяват думите, написани на кирилица и признава, че обичаната е "наздраве ". Оказва се, че и самата тя има известни усложнения с обяснението на израза "дреме ми на шапката ", само че след леко суфлиране съумява да го изясни на феновете.

Нина Добрев е родена в София като Николина Добрева. Още, когато е на 2 годинки (през 1991-ва), родителите отпътуват за Канада и тя израства в Торонто, а сега напълно обяснимо живее в Лос Анджелис.

Пробива в Холивуд в хитовия сериал "Дневниците на вампира ", а понастоящем към този момент натрупа сериозна визитка и в редица холивудски продукции като последния филм от поредицата "Трите хикса ".

Вижте и любопитното видео с българската звезда.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР