Нина Добрев и Шон Уайт потвърдиха за връзката си. Двамата

...
Нина Добрев и Шон Уайт потвърдиха за връзката си. Двамата
Коментари Харесай

Нина Добрев потвърди, че има ново гадже - slava.bg

Нина Добрев и Шон Уайт потвърдиха за връзката си. Двамата попаднаха в полезрението на почитателите още от началото на изолацията, само че до момента всичко беше единствено слух. В четвъртък обаче актрисата и сноубордистът разгласиха общи фотоси в Instagram, с което се стопират и спекулациите към връзките им.

Двойката очевидно е решила да се позабавлява по време на изолацията. Все още не е ясно в чий дом са се затворили Уайт и Добрев, само че по всичко проличава, че са дружно. А до момента в който чакат ковид да отмине и още веднъж да живеят обикновено, двамата се любуват един на различен и даже сменят амплоато си. От общите им фотоси излиза наяве, че звездата от „ Дневниците на вампира “ е подстригала гаджето си и то сносно.

„ Прибавям към резюмето си: коафьор “, написа Добрев, а Шон прибавя, че неговият персонален коафьор е отказал да го подстриже и по тази причина приятелката му е трябвало да се намеси. Според източници, шерването на общи фотоси е огромна стъпка за Нина и това значи, че тя много е хлътнала по мъжа до себе си. „ Тя не обича да разкрива персоналния си живот, само че това демонстрира, че се усеща много щастлива и нещата може да станат съществени “.

Двамата се срещат по време на новогодишно празненство, само че в началото са желали нещата да бъдат напълно елементарни. Постепенно обаче всичко стартира да става много съществено и двамата прекарват от ден на ден време дружно. „ След като бяха дружно две седмици по време на карантината, Нина и Шон споделиха на приятелите си, че са двойка “.

Освен че си вършат прически, актрисата и сноубордистът употребяват изолацията за къси разходки надалеч от общността. Преди да стартира връзка с Уайт, Добрев беше свързвана с Грант Мелън, само че двамата се разделиха през ноември.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР