Нина Добрев е била приета по спешност в болница с

...
Нина Добрев е била приета по спешност в болница с
Коментари Харесай

Нина Добрев беше приета в болница

Нина Добрев е била призната по неотложност в болница с анафилактичен потрес , пишат от Vesti.bg по информация от БГНЕС.

Вижте тук най-стилните моменти на Нина през годините >>>

Хоспитализацията се е наложила поради мощна алергична реакция , която актрисата с български корени е получила. Нина е отведена в лечебното заведение от своята другарка Джулиан Хъф .

BFF's forever. ❤️ Nina Dobrev found herself in the emergency room over the weekend and Julianne Hough was right there by her side with crystals and all. https://t.co/SORAvDpWV0 pic.twitter.com/UYEdG1Hrjg
— E! News (@enews) 11 ноември 2019 година
Певицата и хореограф Хъф качи фотоси от болничното заведение в Instagram, до момента в който прекарваше вечерта до болничното легло на актрисата.

Вижте тук най-стилните моменти на Нина през годините >>>

Добрев успокои почитателите си като показа, че това за нея е съвсем като рутинна процедура , която ѝ се е случвала няколко пъти, тъй като страда от доста алергии.

Nina Dobrev explains why she was hospitalized: https://t.co/9j8Tda0DeR pic.twitter.com/FgEbAvvQz3
— ExtraTV (@extratv) 12 ноември 2019 година
„ В взаимозависимост от това какъв брой мощен е пристъпът, от време на време изпадам в анафилактичен потрес “ , показа по-късно в Instagram Добрев, която към този момент е у дома и се усеща добре. Тя благодари на своята другарка Джулиан Хъф, на лекарите в болничното заведение, както и на всички, които са се тормозили за нея.

Вижте тук най-стилните моменти на Нина през годините >>>
.month-theme.image-container { background: url(https://m4.netinfo.bg/media/images/40974/40974849/1600-399-tema-na-meseca.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Кралица на шопинга Ноември -->  10 метода да изглеждаш стилно, когато те мързи извънредно доста Кралица на шопинга 10 метода да изглеждаш стилно, когато те мързи извънредно доста  Съветите на звездите: 5 трика по какъв начин да изглеждаме стилни след заветното 40! Кралица на шопинга Съветите на звездите: 5 трика по какъв начин да изглеждаме стилни след заветното 40!  EDNA ОБ(Л)ИЧА: Дръзка и спортна като Кейт (купи през днешния ден ДЪНКИ ПОД 40 лева!) Кралица на шопинга EDNA ОБ(Л)ИЧА: Дръзка и спортна като Кейт (купи през днешния ден ДЪНКИ ПОД 40 лева!) Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР