нимка Nakratko.bg и Фатме ШабановаОкръжна прокуратура – Варна ръководи досъдебно

...
нимка Nakratko.bg и Фатме ШабановаОкръжна прокуратура – Варна ръководи досъдебно
Коментари Харесай

Още не е ясно какво е взривило апартамента във Варна

нимка Nakratko.bg и Фатме Шабанова

Окръжна прокуратура – Варна управлява досъдебно произвеждане във връзка със случай, при който е възникнал гърмеж в апартамент в един от кварталите на града. При случая няма потърпевши хора, нанесени са единствено материални вреди, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна.

Около 15:00 часа, на 19 септември 2021 година, е получен сигнал за мощен гръм и последвал пожар в жилищен блок, намиращ се в ж.к. " Възраждане “, блок 1. Пристигналите на място екипи на Регионална дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ бързо съумяват да потушат пламъците и огънят не съумява да се разпростре отвън жилището, в който е зародил.

Установените досега вреди са: обгорели мебели и подови настилки, опушени стени, тук-там паднала мазилка, избити стъклопакети от дограмата на жилището. Според направения на място първичен оглед, не се установи изразен епицентър на гърмежа.

Назначени са голям брой експертизи, които да спомогнат за изясняване на аргументите за възникването му, конфискувани са материални доказателства, текат разпити на очевидци. Работата по случая продължава под управлението на прокурор от Окръжната прокуратура във Варна.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР