Нима европейските партньори не знаят, че Бойко Борисов е премиер

...
Нима европейските партньори не знаят, че Бойко Борисов е премиер
Коментари Харесай

Кирил Добрев за сагата с Джи Пи Груп: Законът генерира корупция

Нима европейските сътрудници не знаят, че Бойко Борисов е министър председател на най-бедната, на най-корумпираната, на африканска страна във връзка с словото. И кой е този фактор, който може да накара всички европейски издания да пишат едно и също, а международните водачи да укоряват България - това е недоверието, което Борисов построи в европейските си сътрудници. Това сподели заместник-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев във връзка убийството на тв водещата Виктория Маринова и реакцията на министър-председателя. Добрев добави, че откровено се надява казусът в Русе да е единствено и само престъпен, както и че има вяра на Министерство на вътрешните работи да се оправи с този случай.

Зам.-председателят на Българска социалистическа партия разяснява и договорката за "Дупката " сред община Варна и Георги Гергов. "Не е отговорен тоя който яде баницата. Кой направи оценката 43 млн. Кой си постави подписа под това, че 1 кв.м в центъра на Варна е 16 хиляди лв.. Гергов в случай че можеше и 100 млн. щеше да вземе ", уточни той.

"Вътрешнопартийната съпротива - част от хората, които желаят свалянето на ръководителя на Българска социалистическа партия, работи директно и тясно с ГЕРБ. Има хора от Българска социалистическа партия и ГЕРБ с общи политически тези. Имаме вътрешно партийни проблеми, които съм уверен, че с приближаването на изборите ще решим ", сподели Добрев пред bTV.

Той разяснява и разпореждането на премиера "Джи Пи Груп " да бъде извадена от всички европейски и държавни планове. Дошло е времето да се каже ясно, че законът за публичните поръчки генерира корупция и ръководещите не могат да се оправят с това, уточни социалистът.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР