Никоя работа не е перфектна, но има някои универсални показатели,

...
Никоя работа не е перфектна, но има някои универсални показатели,
Коментари Харесай

4 знака, че сте открили наистина подходяща за себе си работа

Никоя работа не е съвършена, само че има някои универсални индикатори, по които можете да усетите ще сте попаднали на вярното за вас място. От Insider показват кои са те:

1. Работата ви дава опция да се развивате, да учите нови неща и да придобивате нови умения.

Все повече чиновници осъзнават, че полето за развиване са тъкмо толкоз значими, колкото и размера на заплатата. А уменията би трябвало да се надграждат непрестанно, с цел да има професионален напредък.

2. Успявате да поддържате добър баланс сред служебния и персоналния живот.

Гъвкавостта е един от най-важните фактори за днешните експерти. Всяка компания предлага разнообразни благоприятни условия за работа. Някои компании да вземем за пример разрешават най-малко един ден от седмицата да се работи от у дома. Определете какво равнище на еластичност дава отговор на вашите потребности и потърсете работа, която дава отговор на тези критерии.

3. Чувствате се въодушевени от труда си.

Вдъхновението ще ви поддържа стимулирани. Изследвания измежду чиновници демонстрират, че хората всеобщо го считат за основен фактор за триумфа.

4. Работата ви се прави оценка уместно.

Изключително неприятно е човек да не получава признанието, което заслужава. Когато шефът и сътрудниците демонстрират задоволително постоянно, че приносът и напъните ви се виждат и правят оценка, значи сте попаднали на точното място.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР