Никоя партия не е правила за София толкова, колкото ГЕРБ.

...
Никоя партия не е правила за София толкова, колкото ГЕРБ.
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Софиянски съсипа София!

Никоя партия не е правила за София толкоз, колкото ГЕРБ. Това съобщи водачът на партията Бойко Борисов пред деятели в столицата.

" Ние дойдохме, тъй като преди този момент Софиянски я унищожи. И Станишев опита да ми прави рецесии с боклука, но бяхме яки и удържахме. Сега мерят милиметри. закарайте ме да видя нещо издигнато от вас. няма - нула ", съобщи той. И напомни каква е била София преди ръководството на ГЕРБ - " нямаше един работещ фонтан, една китка нямаше, един шадраван,  да не приказваме на Околовръстното горе какъв брой се чакаше ".

Борисов напомни вчерашния отчет на Българска народна банка, който предизвестява за спада на Брутният вътрешен продукт и потребността от консерватино ръководство на финансите. " Политическа партия и Демократична България ги няма от една седмица, тъй като знаят цифрите. Почват да ни приготвят, че няма да има държавно управление, след това 2 в 1, 3 в 1, все едно е нес кафе. Знаят цифрите, календарът на заплащанията за т.г. и следващата година е под напрежение и е евентуално да се тегли нов дълг, с цел да се покрият заплащанията ", съобщи той.

И изясни, това значи " рязане, стягане на колана до дупка ". " Това са създали Кирил и Асен с поддръжката на Христо Иванов и Атанасов. По банкерски казано - всичко може да е поправено единствено с закостенял режим на обществените финанси. Не може да режем обществени и обществени разноски, а хората чакат и да ги подвигаме. Това значи, че метрото ще се дострои, а пътят от " Борис " до Люлин както не е бил 1300 година подготвен, ще продължи да е по този начин ", ядоса се Борисов. И съобщи, че ръководството му е оставило пари в АПИ техниката от Младост да отиде в Люлин. Той се оплака, че хората заран се избиват по час и половина да дойдат в София. " Средна скорост километър и половина. Това е бъдещето на България. Тогава няма да има произшествия ", сподели Борисов.

" Или някой, които ненавижда България извън ги поддържа, или има някакъв проект. В момента, в който света се преразпределя ние имаме структоро-определящо място в света по доставки, експортьор на ток, сила на храни... Или някой желае да ни събори, или не мога да си обясня. Такива вреди са нанесени на страната ", възмути се Борисов. Според него войната е дала големи преимущества на България - изнасяме оръжие най-вече, ток поради рецесията и няма за какво да оправдават инфлацията с нея.

" Очаквате да кажа стъпваме крепко и оправяме страната. И това ще го кажем, само че запомнете - от първия ден против вас ще има войска от хора, които няма да оказват помощ да се изтегли страната от блатото, а по всякакъв начин ще я дърпат обратно. Те не обичат България. Ако желаеме да им причиним нещо неприятно, би трябвало да им оставим София. Да видят какво ще стане след 2 година Ще съсипят и тоя град ", предизвести водачът на ГЕРБ.

И прикани своите да са горди с направеното за града. Паметникът на руската войска съгласно него би трябвало да отиде в Музея на социалистическото изкуство. Не може шмайзерът да стои в този момент като се води война в Украйна. Преди 1 г, като нямаше война, е едно, само че когато тая войска убива хора в Украйна, нещата се трансформират ", съобщи Бирисов.

" Западът е напълно с нас. Ние сме същинска центирстко-дясна праволинейна, яка партия и това се дължи на тоя тим ", съобщи той, удовлетворен, че има доста младежи в листите.

Зала 6 на НДК се оказа тясна за всички последователи и симпатизанти на ГЕРБ, които пристигнаха за откриващото събитие в столицата. Водачи на листи и знакови за партията лица също са тук.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов води в 25-ти МИР, първи в 23-ти МИР е ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов, а в 24-ти - Тома Биков. Борисов бе посрещнат с ръкопляскания, а цялата зала стана на крайници.

Зам.-председателят на партията Томислав Дончев предложения на сцената претендентите от трите листи и ги показа като естествени, усмихнати, професионално готови и годни да съставляват хората. Дончев попита какво е оправено през последните години - политическата тъкан, методът на взимане на решения, обществените финанси, стопанската система, инфлацията.

" Кой излъга децата, кой им изясни, че има вълшебна пръчка, бърз, чудодеен метод България да стане по-богата без професионализъм и водачество? Да обясниш на младите, че има магически метод нещата да се случат от през днешния ден за на следващия ден е илюзия ", изясни Дончев.

" 2 година в България не се строи, няма свежи европари. Как се лекува тази болежка? Знаем рецептата ", закани се той. Инвестициите в образованието ще са съществени цели на ГЕРБ, изясни Дончев, който добави, че ма потребност и от пътища и автомагистрали и железница и други, ограничения за енергийна успеваемост. " Не би трябвало да пропущаме правосъдната промяна - всеобхватна, отразяваща освен потребностите на някои партии, а упованията на обществото, което включва и повече бистрота, отчетност и по-бързо съдопроизвоство ", изясни той. И бе безапелационен - ГЕРБ има и силата, и експертизата, и опита да го направи.

" Ние не сме районна партия, за нас е от голяма важност да имаме поддръжка тук в София, в малко село в Балкана, в Шумен, Елхово, на всички места, Претендираме да представляваме целия народ. Затова всеки от нас и от вас е значим, дали в роля на претендент или съидейник:, съобщи зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

" Аз съм финален в листата, а се постанова да приказвам първи. Няма да го тълкуваме древен, че последните ще станат първи, да не стане пакост. Но когато една група се движи и първия, и последния е значим. Първият дефинира посоката, а последният следи някой от групата да не се е изгубил ", изясни той позиицята си в софийската листа.

" Трябва да бъде формирано държавно управление. Без присъединяване на ГЕРБ-СДС ще е кратковременно и нефелно. България има потребност от постоянно държавно управление. Служебните кабинети могат да изготвят доста на брой закони, само че без постоянен парламент няма да бъдат признати ", съобщи водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов. И съобщи, че протичащото му се напомняло на времето преди 10 ноември, когато шивачки, доячки и актьори се събирали за по 20 дни, дали своят вот закони и продължавали напред. Редовното държавно управление може да одобри законите за проекта за възобновяване, за еврозоната и Шенген. На 2 април с номер 2 за победа на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, прикани Христов.

Ние подхождаме с отговорност към града, съобщи шефът на Столичния общински съвет Георги Георгиев. И се похвали със свършеното за София при ръководството на ГЕРБ. Град и страна се ръководят с съответно и зряло политическо отношение, с опит, съобщи той. И се оплака, че ръководещите в София били подложени на систематични унижения от страна на държавното управление на Политическа партия. И санкционирали 2 млн. български жители, единствено тъй като столицата се управлявала от ГЕРБ. Хората се умориха от опълчване, счита Георгиев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР