Никой в този момент, на фона на ситуацията с коронавирусната

...
Никой в този момент, на фона на ситуацията с коронавирусната
Коментари Харесай

Макрон ще пристигне в Москва на 9 май, въпреки коронавируса

Никой в този миг, на фона на обстановката с коронавирусната пандемия, не слага под въпрос визитата на френския президент Еманюел Макрон в Москва, за присъединяване в тържествата на 9 май, съобщи френският дипломат в Русия Пиер Леви, представен от РИА Новости.
В отговор на въпроса дали ще се организира плануваното посещаване на френския водач, Леви сподели: „ Очевидно имате предвид„ в подтекста на рецесията, подбудена от ковид “.
" В момента никой не се съмнява, че президентът Макрон ще пристигна в Русия на празника 9 май. Той бе един от първите, приели поканата на президента Владимир Путин. Но никой не знае какво да чака.
Виждаме по какъв начин обстановката се трансформира всеки ден и това се отразява и върху активността на дипломатите и интернационалните контакти - с всички страни ", сподели френският дипломат в Русия в изявление за " Комерсант ".
Юбилейният церемониал на успеха ще се организира на 9 май на Червения площад. По-рано помощникът на президента на Руската федерация Юрий Ушаков заяви, че водачите на 17 страни са удостовери наличието си на Деня на успеха в Москва тази година.
Още: " Как се лекува ковид - описанието на началника на инфекциозната клиника на ВМА "
" НА ЖИВО: Последна информация и всичко най-важно за ковид, 17 март "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР