Никой от нас не знае точната дата на собствената си

...
Никой от нас не знае точната дата на собствената си
Коментари Харесай

Как да отложим датата на смъртта си

Никой от нас не знае точната дата на личната си гибел. О, неточност! Има най-малко един човек на земята, който сигурно може да каже в кой ден ще прекъсне земният път на всеки субект от тази планета.

Това е съветският психотерапевт Игор Вагин, който твърди, че е кадърен на това чудо.

Вагин получи огромната премия на Международната академия по трансцедентални феномени към Организация на обединените нации за достиженията си при препрограмирането на датата на гибелта.

Според теорията на руснака, човешкият организъм е свръхмощен компютър. Той работи с помощта на извънредно комплициран програмен продукт, а в него попада датата на гибелта.

Тя обаче предстои на смяна. " Годината, денят и часът, когато даден субект би трябвало да почине, подлежат в действителност на смяна. Но с това би трябвало да се занимава умел експерт, компетентен къде да " бръкне " и какво тъкмо да направи ", съобщи съветският учен, представен от вестник " Телеграф ".

Самият той твърди също по този начин, че " бъркането " го владее. Но прави това след нескончаем диалог с индивида, участващ в опита.

Подлага го на дълбока внушаемост и насочва подсъзнанието му по оста на времето. Първоначално човърка из предишното на индивида, връща годините обратно във времето, до момента в който стигне до детството.

 Как да отложим датата на гибелта си

По време на това странствуване в предишното Вагин разучава прекарванията на човек. След което прави равномерен преход назад обратно, до момента в който стигне още веднъж до сегашното. И тогава стартира изследването на бъдещето, в което хипнотизаторът открива датата, месеца и годината на гибелта.

" При някои хора " виждам " даже повода за бъдещото преселване в отвъдното. Принуждавам личната им воля да работи за отсрочване на гибелта ", изяснява съветският академик, който разработвал метода за препрограмиране на гибелта в продължение на 20 години.

" Аз зная по кое време ми е писано да умра и взех ограничения това да стане много по-късно от деня, посочен от Господ ", твърди Игор Вагин.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР