Никой от кралската фамилия не желае трона, шокиращо разкри 32-годишният

...
Никой от кралската фамилия не желае трона, шокиращо разкри 32-годишният
Коментари Харесай

Принц Хари: Никой не иска трона на баба

" Никой от кралската фамилия не желае трона ", шокиращо разкри 32-годишният принц Хари, който е петият правоприемник на английската корона. Той направи признанието си в изявление за в. "Дейли мейл ", представено от БГНЕС.

По думите му нито татко му - престолонаследникът принц Чарлз, нито по-големият му брат Уилям, желаят да седнат в кралския престол. Третият и четвъртият правоприемник на короната на Елизабет Втора са невръстните деца на принц Уйлям, които са племенници на Хари.

Говорейки в изявлението за монархията, той попита: "Има ли някой в кралската фамилия, който би желал да бъде крал или кралица? Не мисля, че има, само че ние ще изпълняваме нашите отговорности в точното време ".

Britain`s Prince Harry says he doesn`t think any members of the royal family want to be king or queen. https://t.co/Sh4ijDYu7S pic.twitter.com/SlA1kKWmm7
— CNN Breaking News (@cnnbrk) June 22, 2017
Хари в никакъв случай не е криел нежеланието си за "най-високопоставената служба " в Обединеното кралство. Сега явно излиза наяве, че и никой от семейството не желае това, разяснява изданието.

Според Хари " монархията е служила за положителното на нацията и баба му - кралица Елизабет Втора, е постигала доста позитивни неща през 60 години на трона ".

Britain`s Prince Harry says no royal wants to be king or queen- but " we will carry out our duties at the right time " https://t.co/jP3P2b4djU pic.twitter.com/134e7MfvVn
— CNN (@CNN) June 22, 2017
"Но ние не желаеме да вървим по нейния път. Ние участваме в модернизирането на монархията. Правим това не поради нас, а поради по-доброто бъдеще на хората. Кралицата беше фантастична, оставяйки ни да си създадем избора. Тя ни сподели да следваме своя път ", разкри още вторият наследник на починалата лейди Даяна.

В същото време той разкритикува решението на кралската фамилия да върви след ковчега по време на погребението на майка му през 1997 година, при което процесията мина през централната част на Лондон. Тогава Хари бе едвам на 12 години.

"Едно дете не би трябвало да бъде карано да прави това ", разяснява вторият внук на кралицата.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР