Никой няма полза от тази битка. Освен едно дребно обстоятелство.

...
Никой няма полза от тази битка. Освен едно дребно обстоятелство.
Коментари Харесай

Д-р Николай Михайлов: Действията на прокуратурата срещу Радев трябва да мобилизират енерия на голяма съпротива

Никой няма изгода от тази борба. Освен едно дребно събитие. Всичко се оглозга да кост. Става ясно, че това е провалена страна с упоритостта да се управлява по разпоредбите на демократичната народна власт и върховенството на закона. Това сподели психиатърът доктор Николай Михайлов по БТВ по отношение на офанзивата на прокуратурата против президента Румен Радев.
Това е груба игра и се играе жестоко. Играе се безочливо с ботушите. Само хора от този вид, които обичат тази игра се забавляват. Част от публиката също се забавлява. Хората са разярени. Пет години Божков ще печели милиони и никой няма да забележи, представяте ли си?! Нито организациите, нито властта. И най-после ще желаят Интерпол да оказва помощ.

Това е нещо от страницата на халюцинациите. Актьорите са уродливи. Какво става с прокуратурата и с президента. Това е разгул на антиконституционни и противоправни действия-подслушват президента, определен от народа. Действа се по отношение на него с бухалка. Става ясно, че всеки без изключение може да бъде изгърбен с куката на беззаконието, наричащо себе си правораздаване. Главният прокурор е изведен като арбитраж на българския политически развой. Той санкционира тези, които в конюнктурната обстановка нарушават нечии интерес. Президентът нямаше да го сполети това, в случай че думите му нямаха резултат. Това е толкоз жестоко!!!

Това, което се разигра от прокуратурата потвърждава смисъла на настояването на президента за промени в Конституцията що се отнася до правосъдната власт. При едно крепко общество това би трябвало да активизира сила на огромна опозиция. За да се откри положително в злото, ще би трябвало да стане ясно, че измененията в правосъдната система са императивни. Ние имаме дълга да последяваме тази заблуда.

Съпротивата е безусловно наложителна. Не става дума за силова акция. Народът би трябвало да изрази личното си мнение по въпроса ние правова страна ли сме или на хора, които ръководят през институциите съгласно неписан закон. Това е мафия. Как е допустимо по малките екрани да се лее облика на един подтик на подслушване. Държавният глава е подслушван. Сега да притихнем и да чакаме. А да излезе пошло-някакъв военачалник оповестява неща, което президентът изслушва. От това се прави умозаключение, че той пречи на правораздаването, затова е отговорен за държавна измяна. Това за деца ли е?.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР