Никой няма никакво намерение да съставя правителство, вървим към възможно

...
Никой няма никакво намерение да съставя правителство, вървим към възможно
Коментари Харесай

Любен Дилов-син: Никой няма намерения за правителство, вървим към избори

Никой няма никакво желание да сформира държавно управление, вървим към допустимо най-бързи избори. Това съобщи Любен Дилов-син.
Дилов направи негативен избор по отношение на признатия по-рано от болшинството тридневен период за оферти сред двете четения на измененията в Изборния кодекс и след на законопроекта за изменение и допълнение на Изборния кодекс, препоръчан от ПГ " ИТН ". Без поддръжка останаха законопроектите, препоръчани от ГЕРБ, " Изправи се!Мутри вън! " и " Демократична България ".
 Л. Дилов: Министърът не би трябвало да ръководи бранша, а да се бие всеки ден за пари с държавното управление Л. Дилов: Министърът не би трябвало да " ръководи " бранша, а да се " бие " всеки ден за пари с държавното управление
Министърът не би трябвало да " ръководи " бранша, а да се " бие " всеки ден за пари с държавното управление, за законови промени с депутатите и за...
" Гласувах срещу, тъй като желаех да дам опция на моите някогашни сътрудници въпреки всичко да се опитат да запазят илюзията, че подхождат отговорно към това, което се случва сега. Този период, който преди малко гласувахме значи, че никой няма никакво желание да сформира държавно управление, и че вървим към допустимо най-бързи избори ", съобщи Дилов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР