Никой няма да дава на Турция уроци за правата на

...
Никой няма да дава на Турция уроци за правата на
Коментари Харесай

Ердоган: Никой няма да дава на Турция уроци за правата на човека

Никой няма да дава на Турция уроци за правата на индивида. Това съобщи президентът на страната Реджеб Ердоган на гала в Анкара. Той добави, че Турция не е място, където някой може да открие проблеми по повод демокрацията и правата на индивида.

Реджеп Ердоган приказва пред деятели на Партията на справедливостта и развиването във връзка 70 годишнината от приемането на Всеобщата декларация за правата на индивида на гала под надпис „ Цивилизация на хумаността “ и „ Турция: Надежда на хумаността “.

По думите му турската филантропична помощ по света и братският банкет, оказан на милиони бежанци демонстрират, че Турция не е място, където някой може да открие проблеми с демокрацията или правата на индивида.

„ Онези, които приканваха Турция да отвори границите си за милионите бежанци, издигнаха освен бодлива тел и стени, само че и насочиха най-остри закани. Кой е бранителят на човешките права? Те ли или ние? “, запита реторично Ердоган.

Той добави, че най-големите крачки във връзка с правата на индивида в Турция са направени по време на ръководството на Партията на справедливостта и развиването.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР