Никой няма да бъде изоставен в сектор Туризъм. Това каза

...
Никой няма да бъде изоставен в сектор Туризъм. Това каза
Коментари Харесай

Балтова: Никой няма да бъде забравен в туризма

Никой няма да бъде зарязан в бранш " Туризъм ". Това сподели министърът на туризма Стела Балтова в предаването „ Събуди се “ по Нова телевизия.

" Бих желала да изразя отговорността, с която страната подхожда по отношение на целия бранш. Никой няма да бъде зарязан и секторът освен, че е подпомаган, ще бъде подпомаган и това е отговорност на целия длъжностен кабинет “, сподели още Стела Балтова.

„ Мярката 60 на 40 ще продължи. Ще има по-различен дизайн. Ще бъдат подкрепени в това число екскурзоводите. Бяха обезпечени в последната минута в Народното събрание спомагателни средства за бранш „ Туризъм “. Още на следващия ден в понеделник следобяд се събираме с представители на бранш „ Туризъм “, с цел да помислим кой е най-разумният метод, с каква скица те да бъдат разходвани “, съобщи още тя.

Министър Балтова изясни, че все още не се чака да има затворени хотели.
" През лятото имаше такива, които останаха неотворени, само че има оптимизъм. Понеже вие повдигнахте тематиката за цената на тока. Категорично цената на тока ще окаже въздействие и тя оказва. Хората в бизнеса са доста обезпокоени за това ", сподели още министърът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР