Никой не знае дали това е началото на края на

...
Никой не знае дали това е началото на края на
Коментари Харесай

Проф. Михаил Константинов: Математиците и техните постижения не могат да бъдат изчегъртани

Никой не знае дали това е началото на края на ГЕРБ. Това, че всяко нещо има начало, разцвет и край - това е по този начин. Това разгласи математикът проф. пред Георги Любенов в " Денят стартира " по Българска национална телевизия.

" В момента виждам един различен, по-тъжен край - този на бялата цивилизация, на християнската цивилизация. Християнската цивилизация се самоубива сега. Това е, което се случва и е трагично. А това, че една партия, откакто 15 пъти е победила, а на 16-ия е изгубила, е обикновено. Ние какво желаеме - постоянно да побеждава ли? Това, което се случи, е напълно естествено ", безапелационен бе той.
 Освобождават Михаил Константинов от Информационно обслужване Освобождават Михаил Константинов от " Информационно обслужване "
Дългогодишният началник на " Информационно обслужване " Михаил Константинов напуща държавното сдружение през август. Това излиза наяве...

" Християните в Европа се самоубиваме. Минаха 2000 година, евентуално това е животът на християнската цивилизация, скърбя да го кажа. Ако нещо стане, в случай че се откри някаква концепция или човек, който да вдигне християните след себе си... Белият човек е този, който е направил цивилизацията, християнският човек. От другата страна жълтият човек също е направил доста неща - Китайската империя и страна има големи достижения ", добави математикът.

" Когато един организъм би трябвало да почине, това значи, че към този момент е стар и няма витални сили. Ние като цивилизация остаряваме и си отиваме. Както си отиде комунизмът, по този начин ще си отиде и християнската цивилизация ", добави Константинов. " В България това не е толкоз ужасно. България и някогашните соцдържави държат. Ние преживяхме комунизма, това ужасно зло, и сме ваксинирани против това, което се случва на Запад, само че тази имунизация няма да трае дълго. Така че откровено скърбя, че си отиваме, уповавам се знанието да бъде непокътнато. А тези, които идват, които преди време изгориха Александрийската библиотека, знанието не ги интересува ", добави Константинов.

Изборите са изцяло законни, сподели той. И добави, че ЦИК е законно конструиран, само че съставът му е определен манипулативно. От 15 души - 4 са от ГЕРБ. По всички правила те би трябвало да имат 5 души, а не 4, и това е изчислено доста просто, с цел да загуби ГЕРБ, уверен е математикът. Гласували са 600 000 души по-малко на изборите на 11 юли, спрямо 4 април. Къде отидоха тези гласове, попита проф. Константинов. В предходни избори 27% са избирали машинно, а 76% хартиено. Това демонстрира, че непроменяемо народът ни избира хартиено гласоподаване, добави той.

Има две преимущества на машинното гласоподаване - няма недействителни гласове, по-бърза обработка на резултата. Тъмната страна е, че 600 000 души по-малко са дали своят вот на изборите на 11 юли, спрямо 4 април, разяснява математикът. И подсети, че в Европа единствено в Брюксел има единствено машинно гласоподаване. Германския парламентарен съд забрани машините. Дай, Боже тази технология да е сполучлива, сподели още той.
 Михаил Константинов: 3/4 от българите избират да гласоподават на хартия Михаил Константинов: 3/4 от българите избират да гласоподават на хартия
За първи път у нас в по-голям мащаб машинното гласоподаване се случи през 2019 година на евроизборите. Тогава 27% от гласувалите в секциите, къ...

Вотът в чужбина през годините е трансформирал 25 мандата, като през 2017 година не е трансформирал нито един мандат, изясни Константинов. И даде образец, че на последните избори гласовете от чужбина донесоха 3 мандата на " ИТН ", два на Движение за права и свободи и 1 на " Демократична България ". " Против съм за етнизиране на вота. Ромите не са намерили смисъл да гласоподават, нашите роми не са глупави хора. Имали са аргументи да не го създадат и не са го създали ", разяснява професорът.

" Математиците и техните достижения не могат да бъдат изчегъртани. Човек би трябвало да знае по кое време да си отиде отнякъде ", сподели Константинов, който до 16 август е член на " Информационно обслужване ". " Не съм афектиран, желая да кажа на хората, които управляват страната, че има една нравственос, която се съблюдава - говорите си, сбогувате се и всичко е наред. А не по този начин ", добави той. Професорът описа, че са получили разпореждане от принципала си - министъра на превоза, да се съберат, с цел да обсъдят освобождение на двама от чиновниците си. И аз го гласувах това решение за привикване, сподели той.

От 2003 година до момента сме обработвали резултати от 30 избори и референдума, обработили сме десетки милиони цифри. Срещу нашата работа няма нито едно оборване. Това е, което е значимото, съвършена организация, доста насъбран опит, сподели професорът. В Европа сме на 5-о място по смъртност, няма по какъв начин да бъдем преди всичко по смъртност в света. Това е огромна неистина, разяснява още Константинов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР