Никой не смее да припари до Софи Маринова по участия.

...
Никой не смее да припари до Софи Маринова по участия.
Коментари Харесай

Гринго варди Софка като орел по участия

Никой не смее да припари до Софи Маринова по участия. Откакто е с Гринго, певицата има най-вярната стража, научи HotArena.

Здравенякът не се отделя от обичаната си и за секунда, като прецизно следи кой я гледа, кой я заговаря и какво се случва с нея. Много от почитателите й даже се отхвърлиха от подписи по време на последното й присъединяване, защото не желаят да си навлекат гнева на мачото.

Самата Софи Маринова нееднократно е признавала, че с Гринго извънредно се ревнуват. Скандалите им станаха епични, а драмите посред им—достояние на цяла България.

На последното присъединяване на певицата, за фотоси бяха допускани единствено нейни последователки. И макар че тя направи необикновено шоу, както постоянно, мъжката публика й се радваше отдалеко и единствено с очи и уши.

Гринго и Софка освен вървят дружно по участия, само че се приказва, че възнамеряват и бебе. Певицата сама показа за тези си планове, когато последно даде изявление.

Засега двамата не са станали родители, само че пък различен проблем тормози почитателите на звездата. Тя се топи от ден на ден и към този момент наподобява по-слаба от всеки път.

„ Не знаем дали не е от стрес или поради Гринго. Той доста я тормози—ту я обича, ту—не. Двамата са като куче и котка на моменти. Постоянно я следи къде върви, тя си фантазира, че той я мами с други и такива неща ”, допълват още близки на певицата. Каквато и да е истината, факт е, че тя се топи от ден на ден.

Други считат, че причина за паниката й е концертът през зимата в Арена Армеец. Звездата хвърли доста нерви и средства, с цел да успее с него и се надява да реализира положителни резултати.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР