Никой не си избира пилота, когато лети. Дори не го

...
Никой не си избира пилота, когато лети. Дори не го
Коментари Харесай

Мартин Карбовски: Каквото и да говорите за Радев - в самолета този път има пилот

" Никой не си избира водача, когато лети. Дори не го виждаме, не го познаваме, това му е работата - да летим и да кацнем здрави и там където би трябвало.

Представете си обаче свят, където може да избирате водача си. По хубост, по униформа, по летателни часове и опит с разнообразни самолети. По самонадеяност, лъчение и по това дали вдъхва почит и сигурност.
Ива Дойчинова: Голямата уязвимост на Герджиков е, че се пробва да звучи самостоятелен
Имаше нещо доста хубаво в този спор - случи се! Второто съгласно мен е, че приключи с диалог за просвета - българска прозаичност, лирика и теа...

Държавата е като аероплан. Затова и всички намеци с кино лентата “Има ли водач в самолета ”.

Каквото и да говорите за Радев, както и да спорите и да обиждате офицерския му чин, би трябвало да признаете - в самолета този път има водач. Не е като Плевнелиев, не е като Цецка Цачева, не като доста други. В една враждебна среда той се оправя обичайно, а биографията му е фантазия за всеки политически кандидат ", написа журналистът Мартин Карбовски.

" Пътникът е мъчно да се разяснява. Шегата, че след този спор на тези президентски избори имаме единствено водач и пасажер не значи единствено, че Герджиков ще загуби тия избори. Той ще загуби доста повече разчитайки на гласовете от ГЕРБ и отричайки, че шкафчетата са негови.

Ще загуби университетския авторитет, лустрото и поста си на ректор. Защото беше използван. Защото това беше случка на отиващия си режим, на един различен човек, който не желае да диша отвън властта. И на човек, който се скри зад тесните плещи на ректора.
Как Радев нокаутира Герджиков
Ако разгледаме дебата сред Радев и Герджиков като боксов мач, то професорът беше нокаутиран. Той загуби още първия рунд за съставянето...

Пътникът ще стигне дестинацията към която се е запътил. Но и ще срещне жестокостта на обществото, с която то се отнася към подставените лица. Просто подставените лица губят лицето си. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР