Никой не се е и съмнявал, че Преслава ще бъде

...
Никой не се е и съмнявал, че Преслава ще бъде
Коментари Харесай

Преслава позволи невръстната ѝ дъщеря да…

Никой не се е и съмнявал, че Преслава ще бъде една много амбициозна майка, която зорко ще следи по какъв начин се развива детето ѝ. Само че това, което поп фолк дивата разреши да прави невръстната Паола, този път разгневи доста от почитателите ѝ.

В профила на изпълнителката в обществените мрежи тя е качила много любопитно видео, в което се вижда по какъв начин 2-годишната наследничка на звездата прави… коремни преси, подпомагана от татко си Павел, написа уеб сайтът за злословия и всемирски вести show.blitz.bg.

A post shared by (@preslava_official) on Sep 20, 2020 at 5:16am PDT

" Толкова малко дете да прави коремни преси??? Тия естествени ли са?! ", изригна потребителка в мрежата за постъпката на певицата, която обаче ни минимум не се тормози от тази обстановка. Даже в противен случай.

" Мислех да го запазя за фамилния списък, само че не се сдържах. Тя просто е най-щурото момиче. Кличето е от лятото, още няма 2 годинки, само че е мощ ", написа с неспокойствие Преслава за видеото, в което дребната Паола съумява да направи една серия с цели 10 повторения.

Припомняме, че неотдавна Преслава показа фотоси от планинската си разходка в Пирин, където покори една от най-екстремните дестинации в България - Кончето (2810 м), като туристическият преход съчета и с нанагорнище на първенеца на Пирин - връх Вихрен (2914 м).

A post shared by (@preslava_official) on Sep 16, 2020 at 9:36am PDT
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР