Никой не очакваше такъв шок от Анелия. Певицата, която след

...
Никой не очакваше такъв шок от Анелия. Певицата, която след
Коментари Харесай

Взрив: Анелия не само прости на кръшкача Захаринов, а и му се обясни публично!

Никой не очакваше подобен потрес от Анелия. Певицата, която след Коко Динев не е показвала нито един мъж до себе си и постоянно е доказвала, че може и се оправя чудесно и сама, без мъжка настойчивост, в този момент се изложи като кифладжийка. Анелия освен елементарни за рогата, с които я накичи предприемачът Любомир Захаринов, само че и първа му се изясни в обич и то обществено.



Преди часове певицата качи първата им обща фотография дружно, на която се е натиснала крепко в него, като че ли заявявайки - той е единствено мой! Обяснимо, поради обстоятелството, че Захаринов неотдавна й кръшна не с друга, а с шавливата Алекс Богданска.

Последвалият скандал сред двете очевидно не е трансформирал отношението и възприятията на Анелия към Любомир и тя си го прикотка назад, без да й дреме дали се унижава. Нещо повече - до неотдавна Захаринов даже не беше разведен публично със своята брачна половинка.

Последователи на Анелия са в шок от видяното и даже се чудят какво толкоз е намерила в него. " Тоя най-малко на мъж да приличаше, да беше хубав, ами то... Изглежда като някой палячо и неудачник. Но очевидно пара има, а тя постоянно е афродизиак ", разясняват в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР