Никой не очаква някой от Ролс-Ройс да те нападне. Така

...
Никой не очаква някой от Ролс-Ройс да те нападне. Така
Коментари Харесай

Борисов: Никой не очаква някой от Ролс-Ройс да те нападне

Никой не чака някой от " Ролс-Ройс " да те нападне. Така министър председателят Бойко Борисов похвали Министерство на вътрешните работи за интервенцията на съвещанието на Министерски съвет.

Такива съществени хора са гонени и министър-председателят не е виждал толкоз оръжия в " Ролс-Ройс ". Вчера от Националната организация за приходите - Национална агенция за приходите ревизира 55 коли " Ролс-Ройс ".

Собственици на първокласни коли " Ролс Ройс " са укрили налози за милиони левове, излиза наяве от писмен отговор на министъра на финансите Владислав Горанов на въпрос на депутата от Българска социалистическа партия Красимир Янков.

Миналата година са предоставени проверки на 55 жители и компании, притежаващи леки коли " Ролс-Ройс ". Приключили са 47 от тези проверки като с тях са открити спомагателни данъчни отговорности за 2,29 млн. лева, показва министър Горанов.

Освен това заявената загуба от тестваните компании е понижена с 9,86 млн. лева Оказва се, че компании заявяват загуби в големи размери, а в това време купуват първокласни коли " Ролс-Ройс ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР