Никой не обича да има здравословни проблеми и да ходи

...
Никой не обича да има здравословни проблеми и да ходи
Коментари Харесай

Кои са здравословните проблеми при всяка зодия и за какво трябва да се внимава?

Никой не обича да има здравословни проблеми и да върви по лекари. Трябва да се пазим в нашето всекидневие, да се стремим да ускоряваме имунитета си и като цяло да живеем здравословно. С някои базови неща като постоянен сън, извършения, здравословна храна и по-малко стрес, можем да понижим шанса от огромна част от болесттите и проблемите, които могат да ни споходят. Важно е да отбележим, че положителната персонална хигиена също играе съществена роля за предпазването от заболявания и това не важи единствено за COVID-19. 
Предполагаме, че сте забелязали, че има разнообразни хора, които са по-податливи към разнообразни болежки. Старите хора, да вземем за пример, споделят, че мъжете са податливи на проблеми с коленете и кръста, което в действителност важи за една голяма част от хората у нас. В България са голям % и хората, които имат сърдечно-съдови проблеми и недоволства. Интересно е, че на база на главните характерности на зодиите можем да извлечем и евентуалните здравословни проблеми за представителите на всяка една зодия. 
Имайте поради, че това е по-скоро любопитен опит и по никакъв метод няма здравна тежест или устременост. Съпоставяйки рисковите групи за обособените болежки и заболявания, съпоставихме и другите  като характерности, метод на живот и прочие. Иначе казано - сравнихме разнообразни систематизирани групи хора и тук-там намерихме сходства. Резултатите са повече от забавни и могат да бъдат видени в листата по-долу: 
Овен
Мигрени, гърло, зъбобол, акне, отичане на лицето, косопад, скърцане на зъби.
Телец
Инфекции на уши и гърло, диабет, разбиране на врата.
Близнаци
Бронхит, астма, пневмония, простуди и грип, циркулация на кръвта.
Рак 
Проблеми с тежестта, проблеми с корема и храносмилане, проблеми с гърдите/гръдния панер.
Лъв
Проблеми със сърцето, проблеми с циркулацията на кръвта, акне.
Дева
Хранителни алергии, болки в корема, запек.
Везни
Диария, дехидратация, проблеми с метаболизма, гъбични инфекции.
Скорпион
Нередовна менструация при дамите, инфекции, диабет, полово-предавани заболявания.
Стрелец
Проблеми със зрение, проблеми с костите и ставите.
Козирог
Лоша стойка, Артрит, остеопороза. 
Водолей 
Алергични реакции, астма, високо кръвно налягане, артрит.
Риби
Подути крайници, вертиго, отслабена имунна система.
Отново припомняме, че това е по-скоро забавен опит, а не публикация с рекомендации с здравна тежест. Вашето мнение е значимо за нас - страдате ли от някои от следните проблеми и съответстват ли те с вашата зодия? Споделете с нас в мненията!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР