Никой не обърна внимание на сигнала за корупция за над

...
Никой не обърна внимание на сигнала за корупция за над
Коментари Харесай

Експерт: Нарочно слагат Владимир Малинов за министър, за да замита следи в енергетиката

Никой не обърна внимание на сигнала за корупция за над 100 млн. лв. по социална поръчка за газохранилището " Чирен ", на всичкото от горната страна ни сервират като министър на енергетиката. Нарочно го поставят, с цел да замита следи. Това сподели пред БНР енергийният специалист Красимир Манов и изясни, че с други специалисти са подали сигнал до редица институции:

" Става въпрос за доста съществени неща - за корупция за над 100 млн. лв., която същият този, като изпълнителен шеф на " Булгартрансгаз ", разпорежда да се направи одит по публичната поръчка на вътрешния инспектор, който самият той е назначил в  " Булгартрансгаз ". Когато този инспектор му споделя да не трансформират структурите на сондажите, обособените точки по публичната поръчка, той изобщо не се преценява, даже стартира да го преследва с управителния си съвет  и с технико-експертиния си съвет. Отгоре на всичко ни го сервират същия този като нов министър.... Той е следващият енергиен министър, който нищо не схваща от енергетика, той е правист ". 

Манов напомни, че  " дейното присъединяване на Малинов се вижда " и в изтеклата в медиите Пътна карта на " Турски поток ", открита от " BG elves ", откакто хакери разрушиха електронната пощата на помощник на доближения до Владимир Путин съветски политик Александър Бабаков.

" Сега излязоха нещата и за  " Боташ ", контракт, който отново е подписан от, който е в извънреден ущърб на националната и на енергийната сигурност на страната. И с цялата си безочливост ни сервират този човек за министър на енергетиката ", подчерта Красимир Манов.

Според енергийния специалист " всички политици са в омерта и по тази причина гузно мълчат " за " Боташ ", за " Турски поток ", а новите реактори на АЕЦ с технология АР-1000.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР