Никой не може да попречи на държава-членка на Европейския съюз

...
Никой не може да попречи на държава-членка на Европейския съюз
Коментари Харесай

Атина с рамо за София: Никой не може да попречи държава членка на ЕС да защити интересите си

Никой не може да попречи на държава-членка на Европейския съюз да слага свои лични проблеми в процеса на присъединение. Това съобщи представителят на гръцкото държавно управление Стелиос Пецас, разяснявайки изискванията, които България слага пред Северна Македония в процеса на европейската интеграция. Така косвено Гърция застана зад справедливата идея на България и възможното несъгласие, което може би ще наложи за старта на договарянията на районен съд Македония за участие в Европейски Съюз.
„ В процеса на интеграция ще се стремим да подсигуряваме, че гръцките ползи са задоволени ", акцентира представителят на публична Атина, оповестява скопското електронно издание МКД ".

„ Традиционно сме за подсилване на връзките на страните от целия район и несъмнено, че поддържаме европейската вероятност на страните от Западните Балкани. И ние ще продължим да го вършим. Следователно, както знаете, в предишното сме казвали, че ще отваряме и затваряме преговорните глави в сходство с нашите ползи. Ще се стремим в процеса на интеграция да подсигуряваме, че гръцките ползи са задоволени. В този подтекст никой не може да попречи на която и да е друга държава-членка да сложи свои лични проблеми в процеса. Надяваме се, че в края на пътя в действителност ще бъде отворена вратата за европейска вероятност и за тези страни ", акцентира Пецас.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР