Никой не може да каже кога един човек е готов

...
Никой не може да каже кога един човек е готов
Коментари Харесай

Звездите, които станаха родители твърде рано СНИМКИ

Никой не може да каже по кое време един човек е подготвен да има дете, само че да бъдеш родител е същински виновна задача и концепция, която множеството от нас избират да обмислят добре.

Това не е изключение и за множеството звезди. Те " жонглират " толкоз доста задания и са подставени под натиска на медиите, папараци, почитатели всекидневно.

Знаехте ли, че тези звездни родители са имали първото си дете, когато са били на 25 години или даже по-рано? Някои биха споделили, че самите звезди в този лист са били деца, когато са посрещнали своите деца на бял свят, те са живото доказателство, че някои хора са просто са родени да бъдат родители.

София Вергара от " Modern Family " роди сина си Маноло Гонзалес-Рипол Вергара, когато беше единствено на 19 години. Джейми-Лин Спиърс пък е подобен експерт в родителството в този момент, че е елементарно да се не помни, че е била единствено на 16, когато разгласи, че чака щерка си Мади Брайън, която в този момент е на 11.

Джиджи Хадид

Супермоделът Джиджи Хадид е единствено на 25 години, когато ражда щерка си Хая в 14-часово домашно раждане, по време на което тя споделя пред Vogue, че се е трансформирала в " жена-животно ".

" Знам, че майка ми, Зейн и Бела се гордеят с мен, само че в избрани моменти виждах всеки от тях в смут ", показа Хадид след раждането. " След това със Зи се погледнахме и си казахме: " Можем да си дадем малко време, преди да създадем това още веднъж ".



Кайли Дженър роди щерка си Сторми Уебстър през 2018 година, до момента в който беше дружно с бащата на Сторми Травис Скот на 21-годишна възраст. Сега Сторми е на две годинки.



София Вергара

София Вергара се омъжва за обичания си от гимназията Джо Гонзалес, когато е единствено на 18 години. Синът им, Маноло Гонзалес-Рипол Вергара, се ражда през 1992 година, когато Вергара е на 19 години.

Маноло дебютира като модел през 2016 година и има близо 300 000 почитатели в Instagram.



Бритни Спиърс

През 2004 година Бритни Спиърс - тогава омъжена за Кевин Федърлайн - съобщи, че прекъсва кариерата си, с цел да сътвори семейство. Спиърс е на 24 години, когато през 2005 година ражда първия наследник на двойката - Шон Престън Федърлайн.

А на идната година, на 25 години, двойката има наследник Джейдън Джеймс през 2006 година Спиърс е споделила, че синовете ѝ, които са на 11 и 12 години, са предизвикателство за една самотна майка, само че децата ѝ постоянно ще бъдат преди всичко.



Уил Смит

Преди да срещне и да се ожени за Джада Пинкет Смит през 1997 година, Уил Смит се дами за Шири Зампино през 1992 година Синът им Трей Смит (сега на 26 години, на същата възраст, на която Уил е, когато става татко за първи път) се ражда същата година; той взе участие в музикалния клип на Уил Смит " Just the Two of Us " и се появява в няколко телевизионни стратегии.



Елизабет Тейлър има няколко бурни връзки, само че първото си дете Майкъл Хауърд Уайлдинг-младши ражда през 1953 година, когато е на 21 години. Той е първият от двамата ѝ сина, които има с втория си брачен партньор Майкъл Уайлдинг. Уайлдинг е английски артист, 20 години по-възрастен от Тейлър.



Виктория и Дейвид Бекъм

Четири месеца преди да се омъжи за футболната суперзвезда Дейвид Бекъм през 1999 година, Виктория Бекъм ражда първото дете на двойката - Бруклин. Това се случва месец преди 25-ия ѝ рожден ден. Оттогава Пош и Бекс имат още три деца: Бруклин, Ромео, Круз и Харпър.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР