Никой не може да бъде вечно млад. Стареенето е неизбежен

...
Никой не може да бъде вечно млад. Стареенето е неизбежен
Коментари Харесай

Ако остарееш, тогава само така. Стилни дами 60+. Не са ли прекрасни?

Никой не може да бъде постоянно млад. Стареенето е неминуем развой, въпреки и, несъмнено, не от най-приятните. Но в случай че към момента би трябвало да остареете, по-добре е да остареете красиво. Да, лицето към този момент не е от най-младите, само че прическата и маникюрът са съвършени, а облеклата са стилни и съвременни.

Примери за стилни облици

Очарователна визия в розово. Кой сподели, че розовото не отива на възрастни дами? Просто намерете “вашия ” колорит, който ще освежи. Комплектът се състои от лека макси пола с цепки в страничните шевове и плетен пуловер с необятно деколте и яка. Ефектна композиция от две разнообразни текстури наподобява доста стилно. Комплектът е допълнен от елегантни нюд обувки на невисок постоянен ток.

 Страхотна композиция от алено и бяло. За да основат изображението, те избраха бели панталони, топ и необикновена текстилна жилетка с необятен пришит колан. Кремави обувки и бяла чанта допълват визията.

 В този облик всичко е съвършено: бели панталони с прав контур и необикновена блуза с колан. Модел с необятно деколте с падаща яка и свободни ръкави.

 Универсално облекло – рокля с опаковки. Модел с класическа А-линия, наподобява ужасно на всяка фигура. Белите маратонки бяха съчетани с роклята, този избор на обувки добави новост към изображението.

 Семпъл, нехаен външен тип с дънки. Нищо комплицирано, само че не можете да наречете и изображение на „ баба “. Черно-бяла тениска с хоризонтално фино райе беше съчетана с прави дънки. Яркозелена жилетка и чехли с леопардов принт допълват ансамбъла.

 Привличащ вниманието визия с панталон с кафе-о-ле и яркорозов пуловер. Панталонът е леко уголемен и леко съкратен, с дължина до линията на глезена. Хубав акцент е лека забрадка.

 Комплект с стеснен панталон, панталон до глезена в кафяво. Те избраха тениска от трикотаж с десен и блестящо жълто-оранжево яке от тънка еко кожа. Допълнете визията с велурени жълти боти с дебела подметка.

 Розови дънки на 60+? Защо не! В образеца моделът е съкратен с занемарен низък борд на крачолите. Горната част на ансамбъла е показана от копринен свободен топ с леопардов принт и бяла дълга риза, носена разкопчана.

 Дръзка визия за дами с съдбоносен темперамент. Комплектът се състои от мрачно зелен панталон с необятни ластици на маншетите и необятна блуза-риза от плат с черно-бял принт. Модел с яка с връзка. Изображението се добавя от ботильоны със „ змийски “ принт.

 Динамична, спортна визия. Светло наследник спортен екип с ярка апликация на гърдите. Бели кецове бяха съчетани с визията.

 Изображение с дънки и необикновена блуза. Дънки с леко разширени крачоли в мрачно синьо. Блуза, съчетана с необятни ръкави, направена от полупрозрачни ръкави с текстурирана шарка на райе. Основната част на блузата е направена от снежнобяло трико.

 Комплектът се състои от необятна тениска в цвят каки и удължена жилетка в цвят маслина. Изображението се добавя от украсителен колан.

 Стилна визия в бежово. Състои се от панталон с принт на влечуги и свободен пуловер с удължена линия на раменете без ръкави.

 Ако краката разрешават, тогава е изцяло допустимо да носите къси панталони. В образеца това са бели къси панталонки с прав контур, не прилепнали. Те бяха съчетани със сиво-синя риза. Изображението се добавя от яркочервена забрадка.

 Рокля без ръкави 60+ може да се носи, в случай че горната част на ръцете е опъната, а не отпусната. В образеца – непоколебим модел от плат в бяла и синя клетка. Рокля със сваляща се талия, дължина доникъде на коляното.

 Вечерна рокля в виолетов цвят наподобява необикновено елегантна. Модел прав контур, свободен с асиметрично деколте, разкриващо едното рамо. Роклята е малко над линията на глезена. За изображението бяха определени отворени сандали на ток.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР