Никой не иска да го спипат, докато се самозадоволява. В

...
Никой не иска да го спипат, докато се самозадоволява. В
Коментари Харесай

Ето как да се насладите на дискретна мастурбация

Никой не желае да го спипат, до момента в който се самозадоволява. В взаимозависимост от това с кого живеете, обстановката може да бъде друга, само че в множеството случаи е намесено някакъв тип стеснение. Ако желаете да запазите благовъзпитание вкъщи и въпреки всичко да се насладите на оргазмите си, би трябвало да овладеете дискретната мастурбация. За несигурните в това антично изкуство, Sexwell показва няколко бързи насоки:
Определете си " ваше място " и ограничете достъпа на другите до него
Всеки възрастен има право на неприкосновено персонално пространство. Съвсем умерено и обикновено е да предупредите останалите, че когато вратата на вашата стая е затворена, то би трябвало или да почукат и да изчакат да отворите, или да не ви безпокоят въобще. Това не е нужно да е обвързано с мастурбацията - просто с почитание към персоналното ви пространство. Започнете с нещо нормално - четене или спане... нещо, с което няма да ви притеснят, в случай че не помнят за вашето предписание. Щом един път останалите жители на дома ви свикнат с тази концепция, можете да се отдадете и на по-интимни занимания.
Ако думите ви въпреки всичко остават нечути, може би е време да си извадите ключ от вратата.
Подбирайте си порното
Порното подвига доста звук. Дори да сте със слушалки, те ще ви попречат да чувате външния свят - надлежно, няма да усетите, когато някой ви вика или пък реши да влезе.
Подбирайте материала за мастурбация съгласно обстановката - в случай че видеото е прекомерно шумно, пробвайте със фотоси или еротични истории.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР