"Никой не го обича" и тя не се наема да

...
"Никой не го обича" и тя не се наема да
Коментари Харесай

Хилари Клинтън: Никой не обича Бърни Сандърс

"Никой не го обича " и тя не се наема да гласоподава за него, в случай че той се изправи наесен против Тръмп като претендент на демократите - Хилари Клинтън удостовери в нов документален филм, че не е дала прошка на своя бивш противник Бърни Сандърс, и разгневи последователите на сенатора социалист от Върмонт, съобщи Франс прес.

Във кино лентата, наименуван "Хилари ", който се чака да бъде пуснат на платформата Хулу при започване на март, изгубилата президентските избори от 2016 година съперничка на Доналд Тръмп насочва ред нападки против 78-годишния сенатор, заемащ през днешния ден втора позиция след някогашния вицепрезидент Джо Байдън в изследванията във връзка битката за номинацията на демократите.

"Той беше седял в Конгреса години наред и единствено един сенатор го поддържа. Никой не го обича, никой не желае да работи с него, той не е приключил никаква работа ", декларира във кино лентата някогашният държавен секретар на Съединени американски щати.

Хилари Клинтън пази и сенаторката Елизабет Уорън, също желаеща да се включи в президентската конкуренция. Според Уорън Сандърс й декларирал в частен диалог, че една жена не може да завоюва през ноември против Доналд Тръмп. Сандърс прочее отхвърли това.

"Това е методът, по който работи (той). Ако беше единствено един път, човек да си каже "окей, какво толкоз ", само че той (Бърни Сандърс) сподели също, че не съм била способна " да бъда президент, декларира някогашната първа дама в фрагменти, представени от американски медии.

Тя осъжда и "цялата просвета към " Сандърс, по-специално "неспирните офанзиви онлайн от страна на последователите му против неговите противници, най-много дамите ".

В изявление за документалния филм пред уеб страницата "Холувид рипортър " обаче Клинтън, която е упреквала постоянно Сандърс и неговите последователи, че не са я подкрепяли задоволително през 2016 година, отхвърля да уточни дали ще гласоподава да него, в случай че той стане претендент на демократите.

Остро подложена на критика поради това от демократи, близки до Сандърс, нощес Клинтън посочи посредством Туитър своята позиция. "Ако приказваме съществено, приоритет номер едно за страната ни и за целия свят е Тръмп, чийто мандат завършва, и както постоянно ще върша всичко допустимо, с цел да поддържам нашия претендент ", увери тя.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР